1 tane neyine yetmiyor be?![]()
Anlatılmaz yaşanır.Konuya girince her yerde mesajlarınız var. Görmemek için konuya girmemek lazım. Bir ara Nihal'in Bihter'e anlattığı gibi anlat o geceyi![]()
TRT'nin çoğu dizileri öyle aslında
------
Kurban edildi bu dizi
Anlatılmaz yaşanır.Hem anlatırsam Bihter gibi intihar edebilirsin. .ss
Hatalarından ders almışlardırÇekilmeseydi keşke hiç.![]()
Oha onların hepsine hastayım ben sana bırakmam hele ki Sevinç olan Burak.2 olsun bari. Burak Deniz, Burak Sevinç. Çağataydavar aslında.![]()
Kuma getirecekmiş@cehennet
Oha onların hepsine hastayım ben sana bırakmam hele ki Sevinç olan Burak.![]()
Serhat : Senden hamileyim demişti sanırım@serhatt doğru hatırlıyorum değil mi
![]()
Kuma son seçimin başka çaren yokYok o bana uymaz. Serhat'ı seçerlerse ona kalsın. Zaten @serhatt 'an sıkılan çok olur.
------
Yapışma adama. Hür iradesiyle seçim yaptıracağim. Sen kesin Hamile yalanı uydurursun elde etmek için.
------
Haklı. O baya eskimiş eskilerden
------
Evet. Ucuz numaraların adresi Serhat![]()
Çoktan kestim oo günaydinSen niye birbirimize düşürmeye çalışıyorsun. Git saçını sakalını kes.![]()
Senin görevini devraldım kızSen niye birbirimize düşürmeye çalışıyorsun. Git saçını sakalını kes.![]()
Tebrikler @cehennet .Daha nice güzel geçirdiğin zamanları ve başarılarını kutlamak üzere forumda.Enerjinle her daim yüzümüzü güldürüyorsun. Seninle uğraşmakta ayrı bir keyif veriyor.
![]()
Sen belanı arıyorsun galiba?? Millet benimle olmak için üstüne para verecek neredeyse o derece eğlenceli buluyorlar beni çatla.Yok o bana uymaz. Serhat'ı seçerlerse ona kalsın. Zaten @serhatt 'an sıkılan çok olur.
------
Yapışma adama. Hür iradesiyle seçim yaptıracağim. Sen kesin Hamile yalanı uydurursun elde etmek için.
------
Haklı. O baya eskimiş eskilerden
------
Evet. Ucuz numaraların adresi Serhat![]()
Yediririm o lafları ben.
Çoktan kestim oo günaydin
------
Senin görevini devraldım kız
Aynen öyle gülüp geçiyorum .Teşekkürler. Seninle uğraşmak benim içinde çok eğlenceli oluyor. VMYM konusunda eğlencemize devam edelim. Arada ciddiye aliyorsun gibi hissediyorum ama gülüp geçiyormuşsun iyi bari.![]()
Sen belanı arıyorsun galiba?? Millet benimle olmak için üstüne para verecek neredeyse o derece eğlenceli buluyorlar beni çatla.
Adam direkt beni seçeceği için öyle şeylere gerek kalmaz.
Aksine en kaliteli entrikalar, oyunlar bende.
------
Yediririm o lafları ben.![]()
Bazen bana duygu sömürüsüne başlıyoAynen öyle gülüp geçiyorum .Eğlencesine takılıyoruz işte. Sonuna kadar devam seninle uğraşmaya.
@EmreCan
Aynen öyle gülüp geçiyorum .Eğlencesine takılıyoruz işte. Sonuna kadar devam seninle uğraşmaya.
@EmreCan
İkiniz de yakınsınız gidin çay kahve içinUzakta değilsin. Saçını yolmaya gelebilirim her an.![]()