Emre Ozansoy
Moderatör
Tam olarak böyleyim
ŞükürÇok şükür az biraz akıllanmış.
Bende senin mesajlarına karşı.Tam olarak böyleyim
Doğruları dedimBende senin mesajlarına karşı.
Aşırı komik bir GİF. Şimdi eskiden akıllıydım falan demezsin inş.
Kendine göre doğrular onlar canımDoğruları dedim
@slhttnmtl sen de mi böyle düşünüyorsun selocumKendine göre doğrular onlar canım
Tabiki de evet. Emre'nin her dediğinin tersi doğrudur Bugün Yargı için heveslenmiştim, kursağımda bıraktı ama tabiki dediklerini takmadım@slhttnmtl sen de mi böyle düşünüyorsun selocum
Şahika'nın üvey kızı benceQueen geliyor.
Halit olsa yeni karısı derdim.Şahika'nın üvey kızı bence
1sen çoktan yazdı ya kim olacağını. Adı yok sadece.
Nehir olsun adı. 34 bölüm daha devam ettirir FOXMED'im.1sen çoktan yazdı ya kim olacağını. Adı yok sadece.
10 bölüm sonra da final bölümünü izliyorke.
Toptan Baraj'ı getirsinler, olacaksa Eylül olsun. 34 nereden çıktı be.Nehir olsun adı. 34 bölüm daha devam ettirir FOXMED'im.
Eylül böyle bir dizi için pek iddiasız.Toptan Baraj'ı getirsinler, olacaksa Eylül olsun. 34 nereden çıktı be.
Kırgın Çiçekler Eylül'üme de laf etmiş oldun şimdi. 😡Eylül böyle bir dizi için pek iddiasız.
Bir sezon ortalama 34 sürüyor ya, ondan. 6 . sezonumuz da olacak.
Reçel'in biraz gelişmişi ama bunda entrika çevirecek potansiyel var Reçel de yok
Hazirana kadar sürse yeter benim içinEylül böyle bir dizi için pek iddiasız.
Bir sezon ortalama 34 sürüyor ya, ondan. 6 . sezonumuz da olacak.
Haziran'a kadar süreceğini zannetmiyorum. Baraj'ın ilk bölümleri gibi olursa ve ailesi de entrikacı olursa tadından yenmez.Reçel'in biraz gelişmişi ama bunda entrika çevirecek potansiyel var Reçel de yok
Hazirana kadar sürse yeter benim için
6. sezon da olcakHaziran'a kadar süreceğini zannetmiyorum. Baraj'ın ilk bölümleri gibi olursa ve ailesi de entrikacı olursa tadından yenmez.