Anılarım depreştiÜniversite zamanında notları göstermeden önce karşıma hep çıkardı, @HeisenBerg ve @hayret bi şey iyi bilir; o form dolmadan hayatta notları göstermezdi. Ben bu yüzden mecburen rastgele yapıp geçerdim. Konuyla alakası şu; akademisyenin değerlendirmeyi sevmeyen ben, forumdaki yönetici değerlendirme formlarını da gram sevemedim.
Adını andım, hemen geldi.Anılarım depreşti
+Oylarımı kullandım.
Senin hakkında en iyi yaptım bişeyde anlamadım5 en iyi 1 en kötü puandı bide şu attığım SS kısımda vermene gerek yoktu ama eğer verdiysen @bazinga ayıklar
İnsanlar seri oylayınca bu kısma dikkat etmeden oyluyorlar genelde:
Ekli dosyayı görüntüle 105412
En uyuz olduğum olay. Anlam vermekte çok zorlanıyorum.Üniversite zamanında notları göstermeden önce karşıma hep çıkardı, @HeisenBerg ve @hayret bi şey iyi bilir; o form dolmadan hayatta notları göstermezdi. Ben bu yüzden mecburen rastgele yapıp geçerdim. Konuyla alakası şu; akademisyenin değerlendirmeyi sevmeyen ben, forumdaki yönetici değerlendirme formlarını da gram sevemedim.
20 kişi şimdilik gibi forum son dakika yapmayı severKatılım beklenenden düşük arkadaşlar
Yanında çarpı işareti vardı, ona basınca gidiyordu o. 😱Oylarımı kullanırsam belki üstte ki çubuk gider diye oyumu verdim.