2021 Temmuz Fav10 Yönetici Değerlendirme Anketleri Başladı, Oylarınızı Bekliyoruz!

Üniversite zamanında notları göstermeden önce karşıma hep çıkardı, @HeisenBerg ve @hayret bi şey iyi bilir; o form dolmadan hayatta notları göstermezdi. Ben bu yüzden mecburen rastgele yapıp geçerdim. Konuyla alakası şu; akademisyenin değerlendirmeyi sevmeyen ben, forumdaki yönetici değerlendirme formlarını da gram sevemedim. :A
Anılarım depreşti :A

+Oylarımı kullandım.

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: bazinga and Araf
Bazı konularda bilgim yok yani mesela ben genelde bir şey soracak olursam @Dosi ye soruyorum. Hiç bir fikrimin olmadığı yerlerde çok iyi verdim çünkü bir eksiğini duymadım sonuçta.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Oylarımı kullandım, tüm arkadaşlara başarılar. Yönetime ek takviyeler olabilir ek görüş olarak. :)

Üniversite zamanında notları göstermeden önce karşıma hep çıkardı, @HeisenBerg ve @hayret bi şey iyi bilir; o form dolmadan hayatta notları göstermezdi. Ben bu yüzden mecburen rastgele yapıp geçerdim. Konuyla alakası şu; akademisyenin değerlendirmeyi sevmeyen ben, forumdaki yönetici değerlendirme formlarını da gram sevemedim. :A
En uyuz olduğum olay. Anlam vermekte çok zorlanıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf