Takılıyorum ya ciddiye alma.Sadece bu aralar fazla yakıyorsun yarışmacıları o kadar.
![]()
ŞER İTTİFAKIBende takılıyorum. Sıkışınca böyle üzüntülü mesajlar yazıp işin içinden çıkmak isteyebilirim
HAYIRda Hayır var ne şerri![]()
Eyvallah canımsın
Bak bak taktiklere bak.Bende takılıyorum. Sıkışınca böyle üzüntülü mesajlar yazıp işin içinden çıkmak isteyebilirim![]()
ŞER İTTİFAKI![]()
Bak bak taktiklere bak.![]()
Karar bende kılındı demek. Tamam hazırım
Sanki her bölüm burdasın
Şeytani planlarrrrHiç bilmediğim şeyler. Neyden bahsettiğinle ilgili en ufak fikrim yok
Yavaş yavaş açılıyorum 😛
Zaten hep karar senin üstüneydi ben sonlara doğru yarışırımKarar bende kılındı demek. Tamam hazırım
------
Sanki her bölüm burdasıngece yaparım zaten, gezme tozma işin biter
![]()
HoşgeldinBende geldim merhaba
Hoşbulduk kardeşim.Misafir felan gelir misafirliğe giderim gezerim.akşam 9'dan sonra anca.Sen buralarda mısın kardeşim sende hoşgeldinHoşgeldinBayramda buralarda mısın yarışma olacak yine
![]()
Buralardayım reis. Zaten 9 sonrası olur yarışma bekleriz seni deHoşbulduk kardeşim.Misafir felan gelir misafirliğe giderim gezerim.akşam 9'dan sonra anca.Sen buralarda mısın kardeşim sende hoşgeldin![]()
Sen n yapcan bayramda? gelirim kardeşimBuralardayım reis. Zaten 9 sonrası olur yarışma bekleriz seni de![]()
İlk gün 1-2 akraba ziyaret ederim sonra evde olurumSen n yapcan bayramda? gelirim kardeşim
Yarın netleşir durumumBuralardayım reis. Zaten 9 sonrası olur yarışma bekleriz seni de![]()
İyi gezmeler iyi bayramlar sana kardeşimİlk gün 1-2 akraba ziyaret ederim sonra evde olurumBelki 2.günde falan arkadaşların yanına çıkarım bakarım
![]()
Acelesi yok onlar yarın ayarlanırYarın netleşir durumumbelirli saat olunur.
Bu arada sen ve @Tolstoyevski kura falan çekin. Dur yarışmacı listesini ayarlıyayım. Sonra ben o an birinin kutusunu yarışma esnasında alıp yarışacağım. Onlara sorarım![]()
Eyvallah kardeşim sana da.İyi gezmeler iyi bayramlar sana kardeşim
Hoşgeldin merhabaBende geldim merhaba