Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Dikkat etmek lazım reyiz :A

Sen kendi haline yan korona seni de bitirmiştir :A

tavlarsın reyiz acelesi yok :A
Fransız bir kız buldum İrlandada virüs onun okulunda çıktı futbol fanatiği en azından ödeştik o kızla Fenerbahçe-Galatasaray maçını seyrettim seri bozulduğu zaman onun tuttuğu takım bohemian Dublin 12-0 kaybetti @eskici

Dün sabah itibariyle ben de ikinci doz aşımı oldum, bu sefer kol ağrısı neredeyse hiç olmadı ancak soğuk terleme, boyun/eklem ağrısı gibi belirtilerle karşılaştım. An itibariyle ise hiçbirinden eser kalmadı gibi, yalnız dün geceyi biraz zor geçirdiğimi söyleyebilirim.

Bilimin yanındayız...

OZ-US-SH.jpg

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Dün sabah itibariyle ben de ikinci doz aşımı oldum, bu sefer kol ağrısı neredeyse hiç olmadı ancak soğuk terleme, boyun/eklem ağrısı gibi belirtilerle karşılaştım. An itibariyle ise hiçbirinden eser kalmadı gibi, yalnız dün geceyi biraz zor geçirdiğimi söyleyebilirim.

Bilimin yanındayız...

Ekli dosyayı görüntüle 105572
Aşı karşıtlarına bir dizi yazsan @Sherlock

Bilimin yanındayız...

Ekli dosyayı görüntüle 105572
Sen nasıl oldun bakalım ? Geçti mi yan etkiler kardeşim?

Sen nasıl oldun bakalım ? Geçti mi yan etkiler kardeşim?
Çok şükür iyiyim abi, herhangi bir yan etkisi kalmadı diyebilirim. Umuyorum bol antikorlu bir şekilde sonlandırmışızdır aşı sürecimizi. :A

Sen oldun mu ikinci dozu, en son olacağım diyordun yanlış hatırlamıyorsam?

• Beğendim
Reactions: The_Erinch