Show tvnin bu gelirlerAcaba bu önce gelen sanatçılar şimdi gelecek mi programa
Show tvnin bu gelirlerAcaba bu önce gelen sanatçılar şimdi gelecek mi programa
E söylesene getireyim.Hatırlayamadım Seloşum bir bakayım.
Muhakkak gelir, nerden baksan 200 bölüm program yapacak denk gelir.
Psikolojim bozuldu.E söylesene getireyim.
Show'da Evleneceksen gel tuttu Star gene aldi reyting rekorları kırdı .Show Yol arkadaşım ve Kanal D'de Kaynana gelin sedaya gelin tutmamıştı
Bir sonraki sezon Show'a geri döndüğünde daha çok reyting almıştı.Show'da Evleneceksen gel tuttu Star gene aldi reyting rekorları kırdı .Show Yol arkadaşım ve Kanal D'de Kaynana gelin sedaya gelin tutmamıştı
Show tv 'nin son sezonunda Müge'yaklaşmıştı.Stara geçen evlilik programları hep sondaydı.FOX daki Zuhal Topal Esra'yı bile geçti.Bir sonraki sezon Show'a geri döndüğünde daha çok reyting almıştı.
Abi sen TV tarihini biliyorsun he.Show tv 'nin son sezonunda Müge'yaklaşmıştı.Stara geçen evlilik programları hep sondaydı.FOX daki Zuhal Topal Esra'yı bile geçti.
Aynen saol ben reytingleri ve tv haberleri takip ederim.TV Tarihini az çok anlarım saol .Seda Sayanın programlarını azçok bilirim.Sabah programlarını bilirim ezberimde saolAbi sen TV tarihini biliyorsun he.
Yok ablası onu demiyorum eskiden gelenlerin çoğu yeni çıkan sanatçılardı şimdi hepsi baya ünlü Hande Yener, Gülşen, Hakan Altun vb.vbShow tvnin bu gelirler
Anladım orasını bilemicem abla Gülben hep gelirdiYok ablası onu demiyorum eskiden gelenlerin çoğu yeni çıkan sanatçılardı şimdi hepsi baya ünlü Hande Yener, Gülşen, Hakan Altun vb.vb
Döveydin bariSabahın Sultanı formatının devri geçti be bıkmadın mı kadın.
Bıkmaz Deveyi diken insanı da yaranırmış.Nigar Kanlı koyar ama yalama olduğundan hissetmez.Sabahın Sultanı formatının devri geçti be bıkmadın mı kadın.
Hahaha o kadar sert değil mesajım.Döveydin bari
Müge karşısında şansı yok zaten.Bıkmaz Deveyi diken insanı da yaranırmış.Nigar Kanlı koyar ama yalama olduğundan hissetmez.
Spoiler içine aldım ama yine de kaldırmak istersen başımla beraber.Hahaha o kadar sert değil mesajım.
Müge karşısında şansı yok zaten.
Şaka yaptım zaten.2002'beri sabah programı Seda Sayan'nındi 2009'a kadar.Seda Sayan zirvedeydi.Lerzan ,Gülben ,Petek Dinçöz geldi geçti hep zirvedeydi.atv Müge Anlı'yı tranfer etti cinayetleri çöze çöze Seda'yı başta devirdi.Sonra Serap Ezgü,Negahan Alçı,Didem Arslan.Alişan geldi geçti gene FOX'dan gelecek gene MÜGE zirvede olacak.Hahaha o kadar sert değil mesajım.
Müge karşısında şansı yok zaten.
Neyi spoiler içine aldın görünmüyor bende bir şey. 😱Spoiler içine aldım ama yine de kaldırmak istersen başımla beraber.
Nigar, Paso fişekleyecek çift dikiş.
İşte 2009'a kadardı onun devri, artık sabah kuşağına damga vuramaz.Şaka yaptım zaten.2002'beri sabah programı Seda Sayan'nındi 2009'a kadar.Seda Sayan zirvedeydi.Lerzan ,Gülben ,Petek Dinçöz geldi geçti hep zirvedeydi.atv Müge Anlı'yı tranfer etti cinayetleri çöze çöze Seda'yı başta devirdi.Sonra Serap Ezgü,Negahan Alçı,Didem Arslan.Alişan geldi geçti gene FOX'dan gelecek gene MÜGE zirvede olacak.
Nasıl görünmüyor hakaret içeren kelimeyiNeyi spoiler içine aldın görünmüyor bende bir şey. 😱
------
İşte 2009'a kadardı onun devri, artık sabah kuşağına damga vuramaz.
Alişan ve Demet bile vuramadı Sedanın işi zor.Esra Ceyhan bile bıraktı Seda ahlen inatla devam ediyor.Yada hazır programlara konuyor.Neyi spoiler içine aldın görünmüyor bende bir şey. 😱
------
İşte 2009'a kadardı onun devri, artık sabah kuşağına damga vuramaz.