Yok @slhttnmtl bu olaydan önce de bakıyor diye biliyorum ama...Sen Büyükşen olayı ile izlemeye başlamadın mı? 😱
Yok @slhttnmtl bu olaydan önce de bakıyor diye biliyorum ama...Sen Büyükşen olayı ile izlemeye başlamadın mı? 😱
Tam bir queen, sultan.Müge'nin asaleti yalnız. 10 numara kadın yaa![]()
Yok be bu sezon başından beri ara ara izliyordum.Sen Büyükşen olayı ile izlemeye başlamadın mı? 😱
Bende öyle yapıyordum.Yok be bu sezon başında ara ara izliyordum.![]()
Sohbet muhabbet bölümünde az mı yazdım sana.Yok be bu sezon başından beri ara ara izliyordum.![]()
Hepinizden önce ben izliyordum sene 2008 sizler henüz ilk okul bebesiydiniz 😄😄Ben senden önce de izliyordum.![]()
Ben o zamanlar çizgi film falan izliyordum.Hepinizden önce ben izliyordum sene 2008 sizler henüz ilk okul bebesiydiniz 😄😄
O çizgi filmleri ben hala izliyorum 🤫🤫😄Ben o zamanlar çizgi film falan izliyordum.![]()
Cedric ne güzeldi , ben de izliyordum okula gitmeden önce.Ben o zamanlar çizgi film falan izliyordum.![]()
8 yaşındaysan hayat çok zor 😄😄Cedric ne güzeldi , ben de izliyordum okula gitmeden önce.
Evet bende tam 8 yaşındaydım. 🙂8 yaşındaysan hayat çok zor 😄😄
ayy bide yetiş bacım vardı o güzeldi işte ihtiyacı olan evlere gidiyorduTGRT'den beri Sabahın Sedası ,Kanal D'de Sabah Sabah Seda Sayan,Sabahların Sultanı,SHOW TV Sabahın Sedası,tv8 Seda Sultan,beyaz tv Beyazın Sultanı, KANAL D son zamanlarda sabah programı reyting düşüktü.Show tv tv 8 Beyaz tv'de öyleydi.Star eski şeyleri denemekten n zaman vazgeçeçek ?
2010'da da büyük bir tanıtımla başlamıştı, aynı imajı yapmış.Detayları falan iyi de o şarkı neydi öyle.Bu arada Seda Sayan'ın şöyle bir günaydın demesini özlemişim, yani Sabahın Sultanı'nın.
![]()
Yakıştıramadım, insan farklı bir şeyler katar kendine
Acaba bu önce gelen sanatçılar şimdi gelecek mi programa
En son Show tv'de Seda Sayan'la akşam üstü show programı vardı 2018'de tutmadı.Kanal D'de Susma ve Show tv'de Seda ve Uğur'la Müge'nnin taklidi vardı tutmadı.Star'da Bir zamanlar Alişan ve Sevcan vardı oda tutmadı.Star vazgeçmiyor eski şeylerdenayy bide yetiş bacım vardı o güzeldi işte ihtiyacı olan evlere gidiyordu
Hatırlayamadım Seloşum bir bakayım.Yakıştıramadım, insan farklı bir şeyler katar kendineBunun Elsa'lı videosu çok iyi, yenisini çıkarsalar bari.
![]()
Muhakkak gelir, nerden baksan 200 bölüm program yapacak denk gelir.Acaba bu önce gelen sanatçılar şimdi gelecek mi programa