Dur be, ben yokken hemen seni yemeye çalışmışlar. Bekle diğer program onları bu yaptıklarına pişman edecemİlk kez Hamdi Bey'in tarafında olacağım galiba. Kırmızı açsaydım keşke
Niye, ben çekerkende 500.000 geliyordu maalesef önce kutu değer parası, sonra sizler kurada çıkıyorsunuzBen yarıştığımda kurayı yine @xdragxx çeksin
Demek ki buymuş yaktığın mesaj5'de bugün portakal hissediyorum
Ben bu kadar düşünen bir yarışmacı görmedim arkadaşlar. Gece 2'ye sarkar bu hızla giderse..
Hızlanırız hızlanırızİkiye bölelim bence yarışmayı.
Bu kez büyük hissediyorum.Ozan bu zamana kadar hep mavi açtın sence yine mavi var mıdır? @bazinga
Bu kez kurayı @xdragxx çekti. Bakalım sorun bende miBu kez büyük hissediyorum.
Büyük diyoor @EmreCanBu kez büyük hissediyorum.
Üstelik kutu da önerdim. Eğer ondan da düşük çıkarsa bakalım ne diyecekler o zaman.Dur be, ben yokken hemen seni yemeye çalışmışlar. Bekle diğer program onları bu yaptıklarına pişman edecem
Benim her işim böyle yavaşBen bu kadar düşünen bir yarışmacı görmedim arkadaşlar. Gece 2'ye sarkar bu hızla giderse..
Aç açBüyük diyoor @EmreCan
Aynen bugün biraz öyle oldu baya kanal çatışması var
Aynen iyice gececi oldum sabahları reyting eklemek için gelip sonr ayine uyuyorum öğlene kadarUykusuzluğa hazır ol diyeceğim de zaten sen ve @Tolstoyevski genelde forumda kepenkleri siz indirdiğiniz için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
@781Ens mi demiştinÜstelik kutu da önerdim. Eğer ondan da düşük çıkarsa bakalım ne diyecekler o zaman.