Benzemez Kimse Sana Show'da bu program da Star'da değil mi.Show değil, star.
Benzemez Kimse Sana Show'da bu program da Star'da değil mi.Show değil, star.
Hayır o programda Star'daydı.Videoya bir kez daha bak.Benzemez Kimse Sana Show'da bu program da Star'da değil mi.
Hayır o programda Star'daydı.Videoya bir kez bak.
Benzemez Kimse Sana ilk önce Show Tv'de yayınlandı, daha sonraki sezonlarda Star Tv'ye transfer olmuştu.Benzemez Kimse Sana Show'da bu program da Star'da değil mi.
#9'daki mesajda Show'da gösteriyor işte. Diğer videoda logo yok.Hayır o programda Star'daydı.Videoya bir kez daha bak.
@Cervantes ,konuyu açıklığa kavuşturdu.Hata bende.#9'daki mesajda Show'da gösteriyor işte. Diğer videoda logo yok.![]()
Ben de yanlış biliyormuşum. 2012'de ilk sezon Star Tv'de başlamış. 2013'de 2. sezonu ile Show Tv'ye transfer olmuş. Daha sonra 2015 yılında tekrar Star Tv'ye dönmüş ancak kanal ile anlaşmazlık yaşandığı için yarıda kesilerek bitirilmiş program. @12.Adam @slhttnmtl@Cervantes,konuyu açıklığa kavuşturdu.Hata bende.![]()
Show TV'yi TMSF el koyduktan sonra bu programı yayından kaldırdı.Ben de yanlış biliyormuşum. 2012'de ilk sezon Star Tv'de başlamış. 2013'de 2. sezonu ile Show Tv'ye transfer olmuş. Daha sonra 2015 yılında tekrar Star Tv'ye dönmüş ancak kanal ile anlaşmazlık yaşandığı için yarıda kesilerek bitirilmiş program. @12.Adam @slhttnmtl
Senin dediğin program Benzemez Kimse Sana ve formatı çok farklı. Burada isim benzerliği var yoksa İbo Show gibi şarkı formatı işte.Ben bu programi Seyfi beyle seviyordum. Başlasa yine çok eğlenirim ama onsuz olmaz. Onun ruhuna saygıdan dolayı başlamamalı bence.![]()
Senin dediğin program Benzemez Kimse Sana ve formatı çok farklı. Burada isim benzerliği var yoksa İbo Show gibi şarkı formatı işte.![]()
Kimse Seyfi Dursunoğlu olmadan o formatı yapamaz zaten.Aaa ben o programı yapacaklar sandım. Bende diyorum jüri sayısı neden az. Farklı bir format olduğunu bilmiyordum![]()
Kimse Seyfi Dursunoğlu olmadan o formatı yapamaz zaten.![]()
Hayır@mrt-06 halanı izlicem mi![]()