Benzemez Kimse Bize - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Program

@Cervantes,konuyu açıklığa kavuşturdu.Hata bende. :A:ozur:
Ben de yanlış biliyormuşum. 2012'de ilk sezon Star Tv'de başlamış. 2013'de 2. sezonu ile Show Tv'ye transfer olmuş. Daha sonra 2015 yılında tekrar Star Tv'ye dönmüş ancak kanal ile anlaşmazlık yaşandığı için yarıda kesilerek bitirilmiş program. @12.Adam @slhttnmtl

Ben de yanlış biliyormuşum. 2012'de ilk sezon Star Tv'de başlamış. 2013'de 2. sezonu ile Show Tv'ye transfer olmuş. Daha sonra 2015 yılında tekrar Star Tv'ye dönmüş ancak kanal ile anlaşmazlık yaşandığı için yarıda kesilerek bitirilmiş program. @12.Adam @slhttnmtl
Show TV'yi TMSF el koyduktan sonra bu programı yayından kaldırdı.
TMSF 18 Mayıs 2013'te Show TV'yi satın aldı ve satın alır almaz Benzemez Kimse Sana yarışmasını Seyfi Dursunoğlu'nun belden aşağı şakaları yüzünden programın bir kolajı yapıldı ve son 5 hafta gösterilmedi. 9. haftanın taklitleri belirlendi ama uygulanamadı. @slhttnmtl

Ben bu programi Seyfi beyle seviyordum. Başlasa yine çok eğlenirim ama onsuz olmaz. Onun ruhuna saygıdan dolayı başlamamalı bence.:(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bülent Ersoy,Mustafa Keser bir zamanlar Kanal D,KANAL 6.HBB ,SHOW TV' de çıktı ama reytinleri iyidi