@xemrexxx yapsın işte o kadar konuşması bir işe yarasın.Ben sonra göstereceğim sana dur sen.
------
Başlangıç bildirimiydi, merak etme.![]()
@xemrexxx yapsın işte o kadar konuşması bir işe yarasın.Ben sonra göstereceğim sana dur sen.
------
Başlangıç bildirimiydi, merak etme.![]()
Merve Özbey
Edis in belli yerlerine hasta @xBUGRAx bunu beğenmediBaşlıyoruz.
@Zeyno
18 puan Candan Erçetin - Umrumda Değil
17 puan Toygar Işıklı - Tebessüm
16 puan Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
15 puan Tarkan - Yolla
14 puan Yeni Türkü - Eyvallah
13 puan Merve Özbey - Yağmur
12 puan Teoman - Uçurtmalar
11 puan maNga - Kandırma Kendini
10 puan MFÖ - Diday Diday Day
9 puan Serdar Ortaç - Gram
8 puan Model - Kuğunun Ağıtı
7 puan İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
6 puan Tuğba Yurt - Söyle
5 puan Demi Lovato - Body Say
4 puan Pinhani - Kefen Giydim
3 puan Hadise - Olsun
2 puan Mor ve Ötesi - Uyan
1 puan Edis & Gülşen - Nirvana
Aşıdan sonra zorlanarak oy kullandım kimse kusura bakmasınNein, nein, nein asıl sen anla.![]()
Ben sadece birine 18 puan verebiliyoruz sanıyordum. Beni linç edecekler eğer yanlış anladıysam düşük verdiklerim .Kalite.![]()
MuazzamSEZONUN İLK SONUÇ GECESİ BAŞLIYOR!
Sunucumuz @kerem'in oyları:
18p) maNga – Kandırma Kendini (Hala baştan sona ezebere biliyorum. :Bhr
18p) Mor ve Ötesi – Uyan (İlk dinleyişte beğenmiştim zaten, dinleyince daha çok sarıyor.)
18p) Demi Lovato – Body Say
18p) Candan Erçetin – Umrumda Değil
18p) Tarkan – Yolla
17p) Hadise - Olsun
17p) Edis & Gülşen - Nirvana
17p) Ebru Gündeş – Aynı Aşklar (Recap hiç olmamış, nakaratı daha fazla tutman için 1 puan kırdım. Aklında bulunsun.)
15p) Tuğba Yurt - Söyle
15p) Teoman – Uçurtmalar
15p) Model – Kuğunun Ağıtı
15p) İzel & Gülben Ergen & Ercan – Özledim
(Sizleri çok seviyorum ama hiç beğenmedim.Tabii en düşük puan 8 idi ama ben her zamanki gibi bonkör davranıyorum, sunucu olarak.
)
12p) MFÖ – Diday Diday Day (Sufi daha iyiydi. L)
12p) Yeni Türkü - Eyvallah
12p) Toygar Işıklı – Tebessüm
12p) Serdar Ortaç – Gram
12p) Pinhani - Kefen Giydim
12p) Merve Özbey – Yağmur (Şarkı baya kötü.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ben Türkçesi doğru düzgün biri olsun istiyorum. Tek seçeneğimiz sensin canım.@xemrexxx yapsın işte o kadar konuşması bir işe yarasın.![]()
Aynen fark ettim benimle aynı düşünceye sahip bir sürü insanın var olduğunu söyler ve ispatlarim da neyseÇifte standarda devam ediyorum.@denizz19
Hayır bu sadece sunucu ve jüri başkanlarına özel bir durum. Doğru oy kullandın yani.Ben sadece birine 18 puan verebiliyoruz sanıyordum. Beni linç edecekler eğer yanlış anladıysam düşük verdiklerim .![]()
Yok o onlara özel bir durum Fatihcim 😉Ben sadece birine 18 puan verebiliyoruz sanıyordum. Beni linç edecekler eğer yanlış anladıysam düşük verdiklerim .![]()
İşte Almanlarin zevksizligiSon sıraya koymuş alaman hanzosu seni![]()
Haketmişti kesinlikle. Düşük vermek yakışmazdı.Muazzam![]()
![]()
Ağzı iyi laf yapan birinin olması daha iyi ben bu sıcaklarda doğru düzgün mesaj yazamam.Ben Türkçesi doğru düzgün biri olsun istiyorum. Tek seçeneğimiz sensin canım.![]()
İşte Almanlarin zevksizligi![]()
@Çiğdem'le altlı üstlü olsunlar dedim. Fena mı?Son sıraya koymuş alaman hanzosu seni![]()
Iyyy ben bir kere lys de sözel Türkiye 1175.si olmuş insanımBen Türkçesi doğru düzgün biri olsun istiyorum. Tek seçeneğimiz sensin canım.![]()