Son senelerde kulanımı oldukça yaygın olan, akıllı cep telefonları ve tablet olmak üzere bir çok şarj edilebilen elektronik cihazı şarj etmenize olanak sağlayan küçük boyutlu şarj cihazıdır.
Şuna baktımda sizde 75 TL, Bizde ise en ucuzu 2502 seneyi yakın zamandır Xiaomi 10.000 ile kullanmakta olduğum faydalı bir teknolojik alet. Sürekli prize bağımlılıktan kurtarması ve taşınabilir olması oldukça pratik olmasını sağlıyor. Dışarıda vb. şarjın bitmesi derdini de ortadan kaldırıyor..
Ekli dosyayı görüntüle 104045
Powerbank'i alalı ne kadar oldu?Çok uzun zamandır kullanmıyorum, şu anki telefonumun şarjı yoğun kullanımda bile 1 gün gidiyor, performansı düşünce düşünürüm tabii.![]()
Kim bilir kaç yıl.Powerbank'i alalı ne kadar oldu?
Ne güzel. Benim telde öyle. Gerçi sen PC kullanıyorsun, ben ise telefonu PC gibi kullanıyorumİhtiyaç duymuyorum telefonun şarjı sağ olsun 1 gün rahat idare ediyor![]()
Sen al senin durum farklıNe güzel. Benim telde öyle. Gerçi sen PC kullanıyorsun, ben ise telefonu PC gibi kullanıyorum
Alalım bakalım nasıl bir şey bu Powerbank
Ucuza kapatacağımSen al senin durum farklı![]()
Siparişin bugün mü geldi?Bugün açılışı yapıp birazdan ilk kez kullanacağım cihaz.
Yok geçtiğimiz günlerde ama artık kullanacağım, tabi önemli zamanlarda.Siparişin bugün mü geldi?
Güle güle kullan.Yok geçtiğimiz günlerde ama artık kullanacağım, tabi önemli zamanlarda.
Bu sene götürmüştük sorun olmadı. Dönerkende aynısı.Havalimanında bavulu verirken bavulun içinde veya yanınızda powerbank taṣımak yasak olduğu yönünde uyarı yapılır olmuṣ. Hal böyle olunca Powerbank'i tatile götüremez olduk. Ama diğer türlü uzun yol dostudur Powerbank.
Yasağın sebebi neymiş ?Havalimanında bavulu verirken bavulun içinde veya yanınızda powerbank taṣımak yasak olduğu yönünde uyarı yapılır olmuṣ. Hal böyle olunca Powerbank'i tatile götüremez olduk. Ama diğer türlü uzun yol dostudur Powerbank.
Bu sene götürmüştük sorun olmadı. Dönerkende aynısı.
Konuyu ben açmışım şaşırdım
Bahsettiğim Powerbankı maalesef çok kullanamadım Iphone’ye geçince. Benimki type C şarjı olduğu için uyumlu değil. Android kullananlar yararlanıyor.
Pek eksikliğini hissetmiyorum çünkü artık yolda bile otobüslerde şarj etme durumu var. Belki şu kablo olmadan şarj olanından alırım bir ara. İş yerinde doldurup eve dönüyorum gerek kalmıyor genelde![]()
Yasağın sebebi neymiş ?