Evet tavşan çok güzelYeni bölümde olmayı unutmayın meşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
Ekli dosyayı görüntüle 105202
Evet tavşan çok güzelYeni bölümde olmayı unutmayın meşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
Ekli dosyayı görüntüle 105202
Yeni bölümde forumda ol. Bakalım sen nezaman yarışacaksınEvet tavşan çok güzel
Benim belli olmuyor söz veremem ama olmaya çalışırım.Müsait olduğum zaman yarın yada yarıundan sonra 8 gibi yarışırım.Pek anlamadım ama neyseYeni bölümde forumda ol. Bakalım sen nezaman yarışacaksın
Senin sıran gelince sana haber ederiz. Sana 8'den sonra uyuyorsa ozaman yaparız. Cuma günü Emrecan yarışacak.Benim belli olmuyor söz veremem ama olmaya çalışırım.Müsait olduğum zaman yarın yada yarıundan sonra 8 gibi yarışırım.Pek anlamadım ama neyse
Aynen 8'den sonra müsaitim.Yarışırım.Forumda olurum.Ben olduğum zamanlarda kimse olurmu bilememSenin sıran gelince sana haber ederiz. Sana 8'den sonra uyuyorsa ozaman yaparız. Cuma günü Emrecan yarışacak.
Olur olur. AyarlıyoruzAynen 8'den sonra müsaitim.Yarışırım.Forumda olurum.Ben olduğum zamanlarda kimse olurmu bilemem
Tamam herkese haber verelim.Herkes olsun o saatte yarışırım ben yehuOlur olur. Ayarlıyoruz
Ama daha bugünlerde soran değil. Ben sana önden söylerim sen çıkınca kuradaTamam herkese haber verelim.Herkes olsun o saatte yarışırım ben yehu
Ben kurada çıkınca tm söylersın hangi gün diye ben gelirimAma daha bugünlerde soran değil. Ben sana önden söylerim sen çıkınca kurada
50 Kuruş vereydin bari baya çok paraytmış 1 tlBen Kanal sahibi ve arada sunucu. @xdragxx ise yapımcı ve arada sunucu
En az 1 TL veririz sana. Sıfır para ile ayrılmazsın
İnsaflıyız. Az para vermeyelim dedik50 Kuruş vereydin bari baya çok paraytmış 1 tl
Allah razı oLsun saol Gönlün boolİnsaflıyız. Az para vermeyelim dedik
Rica ederim. Öyleyim gerçektenAllah razı oLsun saol Gönlün bool
Aynen arkadaşım öylesin gerçektenRica ederim. Öyleyim gerçekten
Ya ben de anlayamadım hala en iyisi ben uzaktan takip edeyim yarışırsam rezil falan olurum😉Benim belli olmuyor söz veremem ama olmaya çalışırım.Müsait olduğum zaman yarın yada yarıundan sonra 8 gibi yarışırım.Pek anlamadım ama neyse
Ya ben de anlayamadım hala en iyisi ben uzaktan takip edeyim yarışırsam rezil falan olurum😉