Sohbet & Muhabbet Konusu

Ara verme konusunda asla senin gibi olamayız, kafamızı çevirdiğimiz an yok oluyorsun kardeşim. :A Ne yapmak, nereye varmak istemektesin... :A Bak bu ilginç bir detaymış, zamanında iyi mesaj yazmışsın ne yaparsak yapalım yetişemiyoruz. :A

Ya seni ne ara kendine benzetti bu adaşım olacak herif, herkesin aklı nasıl buraya kayabiliyor hemen ya gerçekten inanılmaz. :A Bu arada yalan dolan, asıl MANİTA yapanları etiketliyorum... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Şşşş sakin ol ve elindekini yere bırak, yok öyle bir şey... :A

Ara verme konusunda asla senin gibi olamayız, kafamızı çevirdiğimiz an yok oluyorsun kardeşim. :A Ne yapmak, nereye varmak istemektesin... :A Bak bu ilginç bir detaymış, zamanında iyi mesaj yazmışsın ne yaparsak yapalım yetişemiyoruz. :A

Ya seni ne ara kendine benzetti bu adaşım olacak herif, herkesin aklı nasıl buraya kayabiliyor hemen ya gerçekten inanılmaz. :A Bu arada yalan dolan, asıl MANİTA yapanları etiketliyorum... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai

Benim de cevabım aynı olacak... Şşşş hayır yok öyle bir şey :A Ama @Maskeli Fedai yoldaşımız için haklı olabilirsin...

Benim de cevabım aynı olacak... Şşşş hayır yok öyle bir şey :A Ama @Maskeli Fedai yoldaşımız için haklı olabilirsin...
Yine bu şişkolok bana ve yoldaşlarıma iftira atmış.. Yok öyle bir şey :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
Damacanaya şarjlı su pompası aldım, dünya varmış tuşa basınca kendi kendine doluyor tekrar basınca kapanıyor :A

5799b7e1-61d8-432b-b843-bb9df6527957_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

@Dosi @cehennet @12.Adam

Benim de aklıma soktun şuan. Bende keyfime çok düşkünüm. Trendyolda ucuzmuş. Alırım.:A
Ben de Getir'den getirttim bayadır aklımdaydı, baktım indirim var aradan çıksın diye :A 4 damacana dolusu şarj giidyormuş, bakalım artık henüz şarj etmedim :A

Ve evet tembellik gibisi yok lanet olası kapitalizm işte... :A @Dosi

@Sherlock kardeşim gelmiş, hoş gelmiş. Foruma bir geldim, adam birkaç gün sonra ortadan kayboldu. Göremedik kendisini daha sonra. :A
Haftada bir uğruyor :A Pazartesi reyting konusun
Damacanaya şarjlı su pompası aldım, dünya varmış tuşa basınca kendi kendine doluyor tekrar basınca kapanıyor :A

5799b7e1-61d8-432b-b843-bb9df6527957_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

@Dosi @cehennet @12.Adam
Bende eskisi bile yok :F
2 kere aldık hatalı çıktı sonra vazgeçtim. Sürahiye koyuyorum. Zaten yaz ayında direk böyle içmek olmuyor. Fazla sıcak olur su :A gerçi ilk 1 ay soğuk içmemeye çalışıyorum alışmamak için :A

Ben de Getir'den getirttim bayadır aklımdaydı, baktım indirim var aradan çıksın diye :A 4 damacana dolusu şarj giidyormuş, bakalım artık henüz şarj etmedim :A

Ve evet tembellik gibisi yok lanet olası kapitalizm işte... :A @Dosi

Kapitalizm özgürlüktür. Iyi ki var.:A

Buralarda Getir çok kısıtlı ürünler sunuyor. Hepsi Expres ile idare ediyorum üşendiğim zaman.:D

2 kere aldık hatalı çıktı sonra vazgeçtim. Sürahiye koyuyorum. Zaten yaz ayında direk böyle içmek olmuyor. Fazla sıcak olur su :A gerçi ilk 1 ay soğuk içmemeye çalışıyorum alışmamak için :A

Eskisiyle ben de çok uğraştım ve bozuk çıktığı çıkmıştı o yüzden pes etmiştim :A

Ama bak bu baya pratik, A101'de filan ucuza satılıyor fırsat bulabilirlerse getirsinler senin için :A

------

Güzel fikirmiş ama ben hala çeşme suyu kullanıyorum:) bir gün damacana su alırsak aklımda olsun😉
İstanbul'da hayatta çeşme suyu mümkün olmaz ama ben Antalya'ya gittiğimde de çeşmeden içememiştim, neredeyse doğma büyüme hazır sulara alıştığım için marketten alıyordum hep :A

Kapitalizm özgürlüktür. Iyi ki var.:A

Buralarda Getir çok kısıtlı ürünler sunuyor. Hepsi Expres ile idare ediyorum üşendiğim zaman.:D

Üşengençlik oluyor bunun adı

Evet tembellik ama bu aşırı sıcaklara da iyi gidiyor ne yapalım :bilmem: :A

Getir'i oldukça seviyorum, esnafla vb. uğraştırmadan neredeyse esnaftan bile daha ucuza 5-10 dakikaya teslim ediyorlar alışverişi.. Umarım her yerde yaygınlaşır ürün deposu genişler :A

İstanbul'da hayatta çeşme suyu mümkün olmaz ama ben Antalya'ya gittiğimde de çeşmeden içememiştim, neredeyse doğma büyüme hazır sulara alıştığım için marketten alıyordum hep
Ben alışkınım ya ama sadece kendi evimde içebiliyorum başka yerde içemiyorum çeşmeden ya :)
Evet tembellik ama bu aşırı sıcaklara da iyi gidiyor ne yapalım :bilmem: :A
Sen de haklısın ama şu an gençlerin çoğunda var üşengençlik ama çağa ayak uydurmak lazım:)

Ben alışkınım ya ama sadece kendi evimde içebiliyorum başka yerde içemiyorum çeşmeden ya :)

Sen de haklısın ama şu an gençlerin çoğunda var üşengençlik ama çağa ayak uydurmak lazım:)
Alışkanlık meselesi tamamen, ama İstanbul'da yaşasaydın çeşme suyundan içmek mümkün olmazdı maalesef...

Tembellik değil de aslında kolaya alışma durumu var, o da çağın getirisi. Eskiden mesela bilgiye ulaşmak için kitaplar, ansiklopediler uğraş dur durumu vardı, şimdi Google'la hemen anında. Böyle böyle derken insanlar alıştı pratik ve hızlı şeylere. :A

Haftada bir uğruyor :A Pazartesi reyting konusun

Fark ettim, şu anda mesela yok oldu, girmiyor foruma. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Tembellik değil de aslında kolaya alışma durumu var, o da çağın getirisi. Eskiden mesela bilgiye ulaşmak için kitaplar, ansiklopediler uğraş dur durumu vardı, şimdi Google'la hemen anında. Böyle böyle derken insanlar alıştı pratik ve hızlı şeylere. :A
Kim alışmaz ki eskiden öğretmenler dönem ödevi verirdi kaynak gerekirdi şimdi hiçbirine ihtiyaç yok dediğin gibi herşey elinmizin altında google amcanın bilmediği yok:)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski