Hamdi Bey ilk baştaki kötü gidişattan sonra böyle bir periyota şaşırmış olmalı bekliyoruzTamam. Bakalım hamdi bey ne diyecek
------
Hamdi Bey'in teklifi 40.000 TL? Var mısın yok musun @Mircan Saye
Hamdi Bey ilk baştaki kötü gidişattan sonra böyle bir periyota şaşırmış olmalı bekliyoruzTamam. Bakalım hamdi bey ne diyecek
Demek ki sen yarışınca sarı olacakvay vay vay 2 kez üst üste mavi çıkıyor yarışmacılar için iyi bir haber ama benim için değil
Ecel terleri döküyor şuan Hamdi Bey. Zaten en son 500.000 verdi, morali bozuk.Hamdi Bey ilk baştaki kötü gidişattan sonra böyle bir periyota şaşırmış olmalı bekliyoruz
Yok rahatım maviler az kaldı bu tur full kırmızı diyorEcel terleri döküyor şuan Hamdi Bey. Zaten en son 500.000 verdi, morali bozuk.
Yokum Acun bey çok az (Cimri davranmış)Hamdi Bey ilk baştaki kötü gidişattan sonra böyle bir periyota şaşırmış olmalı bekliyoruz
------
Hamdi Bey'in teklifi 40.000 TL? Var mısın yok musun @Mircan Saye
Yokuuuuuuuuuuuum diyooorYokum Acun bey çok az (Cimri davranmış)
Acun bey zaten korkuyorum mavi azaldı diye senin beni teselli etmen gerekYok rahatım maviler az kaldı bu tur full kırmızı diyor
O öyle diyorsa kesin bir karın ağrısı vardır.Yok rahatım maviler az kaldı bu tur full kırmızı diyor
Kırmızılar açarsan düşürürYokum Acun bey çok az (Cimri davranmış)
Zaten ne kaldi 3 mavi 2 sarı 4 kırmızıKırmızılar açarsan düşürür
Ben değil Hamdi moral bozmak için diyor sen takma onaAcun bey zaten korkuyorum mavi azaldı diye senin beni teselli etmen gerek
@serhatt nerdesinYeni kutum 2 numara
Eveeet 2 numaralı kutunun sahibi @serhatt sahneye davet ediyoruz Kendisi yarışıp 150.000 TL almıştıYeni kutum 2 numara
@The_Erinch konuya bakma fırsatın oldu mu? Yani yarışmayı az çok anladın mı?
------
@serhatt nerdesin
Sarı hissediyorum tabi kaldıysa. @Mircan SayeEveeet 2 numaralı kutunun sahibi @serhatt sahneye davet ediyoruz Kendisi yarışıp 150.000 TL almıştı
Yok yok var Ondan fikir almazsak çok kızar bekleyelimKendisi yoksa açalım. Son kararım
2 adet varSarı hissediyorum tabi kaldıysa. @Mircan Saye
Evet sarı var. O da yeter bana. Teşekkürler düşünceni paylaştığın içinSarı hissediyorum tabi kaldıysa. @Mircan Saye
Aynen 1 TL açılmadıkça @Mircan Saye 'nin kutusunda olma ihtimali yüksekZaten ne kaldi 3 mavi 2 sarı 4 kırmızı