İlk sayfada kutu sahipleri ve miktarlar var. Açıldıkça isimlerin yanına ekleniyor. Konuda da var aslında açıklamasıEvet çözmeye çalışıyorum ya hala![]()
Bana bir kutu önerebilirmisin
Bunu lafın gelişi söylüyoruz herhaldeBul artık demiş. Kendi kutusunu açtıramayacağına göre. Kendi kutusunun dışında bir kutuda.![]()
Evet geçmiş olsun. @cehennet kutu öneriyor.![]()
Ben 11 numaralı kutuyu açmak istiyorum
Dur demin yanlış anlamışım, şimdi yürüyüşe çıkıcam hazır söyleyeyim gitmeden.@Mircan Saye foruma geldiğimden beri @slhttnmtl 'den çok pozitif enerji alıyorum. Tabloya bakınca onu açtırmak istiyorum.![]()
Dur @xdragxx ne diyor ona bakalım.@slhttnmtl kel alaka deyip çıkıyorum işin içinden. Gördüm mesajını
![]()
Teşkekü ederim.Dur demin yanlış anlamışım, şimdi yürüyüşe çıkıcam hazır söyleyeyim gitmeden.
Bence de kutum olumlu bir etki yaratacak, diğerlerinde de 1 sarı çıktı gerisi az paralarla mavi.![]()
Mircan kutu sahibi olumlu düşünüyor açalım mı o zaman?Dur demin yanlış anlamışım, şimdi yürüyüşe çıkıcam hazır söyleyeyim gitmeden.
Bence de kutum olumlu bir etki yaratacak, diğerlerinde de 1 sarı çıktı gerisi az paralarla mavi.![]()
Mesajı tam anlamadan sildim sonra okuyunca taşlar yerine oturdu.Kutunda ne hissediyorsun söyle istrsen.
Dur demin yanlış anlamışım, şimdi yürüyüşe çıkıcam hazır söyleyeyim gitmeden.
Kutunda ne hissediyorsun söyle istrsen.
Evet son kararımMircan kutu sahibi olumlu düşünüyor açalım mı o zaman?![]()
10.000 TL vardıEvet son kararım
Tamam. Bakalım hamdi bey ne diyecek1
10.000 TL vardıÇok iyi geldik şimdi Hamdi Bey'i bekliyoruz.
vay vay vay 2 kez üst üste mavi çıkıyor yarışmacılar için iyi bir haber ama benim için değil100 TL vardııı. Hamdi Beeey şokta çok iyi toparladın çoooook
Teklif öncesi son 3 kutu hadi bakalım![]()