Evet son kararımDoğan da eğlenceli bir yarışmacıKırmızı açınca tam açıyor ama mavi de açtığı oluyor son kararın mı?
Evet son kararımDoğan da eğlenceli bir yarışmacıKırmızı açınca tam açıyor ama mavi de açtığı oluyor son kararın mı?
Öyle 2.turlar her şeye gebe24 kutu olunca ne olacağı belli olmuyor. @serhatt en büyük örnek. Aşırı kötü başlayıp çok iyi para ile gitti![]()
500 TL vardı Doğan bu kez yakmadıEvet son kararım
Çok iyi. Teşekkürler @DoğanÖyle 2.turlar her şeye gebe
------
500 TL vardı Doğan bu kez yakmadı
Teklif öncesi son 2 kutu güzel gidiyoruz mavileri sömürdük![]()
Diyorsun ki yani illa yarışmacının başını yak.@Cervantes senden de alalım o zaman bir öneri![]()
Est sen pek yakan tarzda değilsinDiyorsun ki yani illa yarışmacının başını yak.![]()
Mircan öneri geldi sen ne düşünüyorsun 16 numaralı kutu hakkında@seyfullXh 'ı açabilir bence. Sarı var gibi hissediyorum![]()
Tamam @seyfullXh in kutusunu açalım @xdragxx son kararım@seyfullXh 'ı açabilir bence. Sarı var gibi hissediyorum![]()
Çok acelecisin bak başın belaya girer ama @Cervantes helal olsun maviyi buldun yine 300 TL. Teklif öncesi son kutu bir mavi daha bulmaya bakalım çok iyi gidiyorsunTamam @seyfullXh in kutusunu açalım @xdragxx son kararım
Tekrardan teşekkürler @CervantesÇok acelecisin bak başın belaya girer ama @Cervantes helal olsun maviyi buldun yine 300 TL. Teklif öncesi son kutu bir mavi daha bulmaya bakalım çok iyi gidiyorsun![]()
Nerden bu sonuca vardın1 TL kutunda değil demek ki Muhammed. Bu da bir şey.@Mircan Saye
Bana bir kutu önerebilirmisin1 TL kutunda değil demek ki Muhammed. Bu da bir şey.@Mircan Saye
Evet çözmeye çalışıyorum ya hala@AteşBöceği hiç yorum yapmıyorsun. Az çok anladın mı yarışmayı? Belki yakında kurada çıkarsın
Onunla 1 TL muhabbetimiz var ondan dolayı1 TL kutunda değil demek ki Muhammed. Bu da bir şey.@Mircan Saye