Hiç şaşırmadım nedenseZaten ya o yakıyor ya da 12.adam![]()
Öncelikle başarılar, bugün biraz geç geldim.Kutunda ne hissediyorsunuz
Hiç şaşırmadım nedenseZaten ya o yakıyor ya da 12.adam![]()
Öncelikle başarılar, bugün biraz geç geldim.Kutunda ne hissediyorsunuz
Teşekkür ederim. Mavi hisediyorsanız açalım. @xdragxx Son kararım @Cervantes in kutusunu açalımHiç şaşırmadım nedense
Öncelikle başarılar, bugün biraz geç geldim.Kutumda mavi hissediyorum.
Umarım sen yarışırken kırmızı olur kutunda17 numarayı pek sevemedim, son haftalarda da hep mavi açtım. Bu sefer yüksek birşeyler olabilir![]()
Eve yeni girdim. Otobüste iken takip edemedim çok.Sen nerelerdeydin![]()
Cervantes bereketiyle geliyor 2 TLTeşekkür ederim. Mavi hisediyorsanız açalım. @xdragxx Son kararım @Cervantes in kutusunu açalım
Daha ikinci turdayız. Çok kaçırmadınEve yeni girdim. Otobüste iken takip edemedim çok.![]()
Çok iyi. İlk turdan sonra Hamdi bey korkmaya başlamıştır.Cervantes bereketiyle geliyor 2 TL
İlk 2 kutuda mavi açmayı başardık teklife son 5 kutu. Tablo güzelleşmeye başladı.
Ben kendimi biliyorsam bu şansla 1 TL çıkarUmarım sen yarışırken kırmızı olur kutunda![]()
Bence de . Hala korkuyorum 1 tl benim kutumda mı diye
Bayram haftası yarışacağım ve bende o tarz bir rekor kırarım gibiBen kendimi biliyorsam bu şansla 1 TL çıkar![]()
![]()
Eveet kutu sahibi @Tolstoyevski'den düşüncelerini alalım o zaman@xdragxx yeni kutum 5 numara
Eveet kutu sahibi @Tolstoyevski'den düşüncelerini alalım o zaman
Kendisinin kutusu genelde sonlara bırakılırdı ve bu durumdan rahatsızdı![]()
@Tolstoyevski ne hissediyorsun?![]()
İyi bir his o zaman kırmızı olmadığı süreceSarı ile turuncuya yakın hissediyorum diyelim emin olmamakla birlikte![]()
Düşünceni paylaştığın için teşekkürler. Sarı olsa bile yeter. @xdragxx açalım son kararım.Sarı ile turuncuya yakın hissediyorum diyelim emin olmamakla birlikte![]()
@Tolstoyevski kutunda 50 TL vardı son yarışmalarda performansın üst düzeyDüşünceni paylaştığın için teşekkürler. Sarı olsa bile yeter. @xdragxx açalım son kararım.