Bu kez yanıldın. Fire verdinSarı ile turuncuya yakın hissediyorum diyelim emin olmamakla birlikte
Bu kez yanıldın. Fire verdinSarı ile turuncuya yakın hissediyorum diyelim emin olmamakla birlikte
Olacak o kadar canım en azından kırmızı dememişim @xdragxxBu kez yanıldın. Fire verdin
Çok iyi gidiyoruz. Nazar değmesin.@Tolstoyevski kutunda 50 TL vardı son yarışmalarda performansın üst düzey
Mircan sen de çok iyi başladın 2.tura Teklife 4 kutu var bu tempoda gitmeye bak.
Aynen iyi toparladık 2.turdaÇok iyi gidiyoruz. Nazar değmesin.
20 numaralı kutumuzun sahibi @Gerekli24
Önerdi tekrar gelip yapsın diye etlket ettimDaha kutu önermedi mi @12.Adam. Hayret.
O zaman kalsın biraz. Ben 24 numaralı kutuda son kararım.20 numaralı kutumuzun sahibi @Gerekli24
Kendisi ilk 2 yarışmada üst üste 500.000 TL açmıştı son yarışmalarda mavi açmaya başladı tehlikeli bir kutu
Ne kadar çıktı peki önerdiği kutudan? Kesin kırmızı çıkmıştır.Önerdi tekrar gelip yapsın diye etlket ettim
100 TL vardııı. Hamdi Beeey şokta çok iyi toparladın çoooookO zaman kalsın biraz. Ben 24 numaralı kutuda son kararım.
Çok iyi.Ya umarım kırmızı açmam.100 TL vardııı. Hamdi Beeey şokta çok iyi toparladın çoooook
Teklif öncesi son 3 kutu hadi bakalım
Usulca 4,5,6,7,8 numaralı kutulara bak @cehennet
------
Hamdi Bey'in ajanı olabilir dikkat etmek lazım...
Bende tam tersi olmuştu.Bu yarışmacıların kötü başlayıp iyi götürmesi artık klasik oldu sanki @Dosi
Doğan da eğlenceli bir yarışmacı Kırmızı açınca tam açıyor ama mavi de açtığı oluyor son kararın mı?Çok iyi.Ya umarım kırmızı açmam.
------
Yeni kutum 13 numarlı kutu