Sunucu bendim 😱
O da sonra alıyordu ama demek ki hep o sunarken konuda yorum yazmışsın
Yaa sen kanal sahibisin. Sunucu sayılmazsın.
Sunucu bendim 😱
O da sonra alıyordu ama demek ki hep o sunarken konuda yorum yazmışsın
4 numaralı kutunun sahibi @AteşBöceği buralardaysa fikrini alalım.Şaka gibi hala mavi açamadım. Çok kötü durum.
------
Şimdi 4 numaraýı açmak istiyorum
Şimdi böyle mi oldu haftaya yarışmacıyım amaYaa sen kanal sahibisin. Sunucu sayılmazsın.
4 numaralı kutuyu @cehennet demişti ve şimdi onu dinleyip açmak istiyorumBence 1-2 kutuyu kendin açma da arkadaşları dinle az kötü şansı öyle yıkalım biraz..
Son kararın mı peki?4 numaralı kutuyu @cehennet demişti ve şimdi onu dinleyip açmak istiyorum
Şimdi böyle mi oldu haftaya yarışmacıyım ama
Evet son kararımMaalesef ateş böeceği de yok. Ama cehennet ondan iyi enerji almıştı Açtığı 500.000 TL'yi bu şekilde telafi edebilir
------
Son kararın mı peki?
Yok bayram özel programı olduğu için katılıyorumNerden biliyorsun. Kuralar belli o zaman.
Güzeeel ilk mavimizi bulduk @cehennetEvet son kararım
Yok bayram özel programı olduğu için katılıyorum
Tam bayram günü de olmayabilir. Bayram haftası olarak. Daha planlama yapmadım.Bayramda burada olabilir kıyım bilmiyorum yaa. Ailenin yanına gideceğim.
Seni bu kutudan sonra açacağım.@Mircan Saye , kutumda başından beri yeşil hissettiğimi söylüyorum.
Karadenizin hırçın çocuğu @mesmeso buralarda mı?Yeni kutum 14 numaralı
Açalım ben mavi hissediyorumKaradenizin hırçın çocuğu @mesmeso buralarda mı?
------
Mesmeso çok dengeli gidiyor @Mircan Saye Kimi zaman kırmızı kimi zaman mavi açalım mı?
30 dakka önce amaMüzik yarışmasına göz atmış, birazdan uğrar.