"Yukarıdaki Şarkıyı 100 Üzerinden Puanla"

Senin puanladığın 2 şarkı 95+, biri de 80+ rahat alırdı benden. :A Senin sorduklarında mı sıkıntı var acaba :A

70

Model - Bir Melek Vardı
80'lerin en büyük klasiğine 75 verip 18 yaşındaki yeni yetme kızın şarkısına 95 vermek mi 😱 @kerem zevksizliğini sana da bulaştırmış. :A

80

Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam and dreamy
80'lerin en büyük klasiğine 75 verip 18 yaşındaki yeni yetme kızın şarkısına 95 vermek mi 😱 @kerem zevksizliğini sana da bulaştırmış. :A

80

Yeni yetme olabilir ama şu anda onun albümünün kalitesine yakın şarkı pek çıkmadı bu sene. kızda Taylor Swift ışığı var. :A

Bak yine. :A 60 veriyorum buna da. :A

Model - Mey

Yeni yetme olabilir ama şu anda onun albümünün kalitesine yakın şarkı pek çıkmadı bu sene. kızda Taylor Swift ışığı var. :A

Bak yine. :A 60 veriyorum buna da. :A

Model - Mey
Küçük Sevgilim'e 60 vermek nedir? @kerem özür dilerim müzik zevkine ettiğim laflar için... :A

85

Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam

• Güldürdün
Reactions: kerem and dreamy
Küçük Sevgilim'e 60 vermek nedir? @kerem özür dilerim müzik zevkine ettiğim laflar için... :A

85

Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
İnsanların müzik zevkini sorgulamadan önce kendininkine mi baksan acaba... :A @kerem

Bak bu sefer oldu, en sevdiğim Mor ve Ötesi şarkılarından biri bir 85’i var :A

Model - Makyaj

İnsanların müzik zevkini sorgulamadan önce kendininkine mi baksan acaba... :A @kerem

Model - Makyaj
İzlediğin bir dizide çalsa puanı 80'e çıkar, hissederek dinlememişsin demek ki şarkıyı. :A

70

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

• Güldürdün
Reactions: dreamy

80

Model - Makyaj
Üçümüzden en zevkli olan kişi benim gerçeği... :A

• Harika
  • İlginç
Reactions: dreamy and kerem
Üçümüzden en zevkli olan kişi benim gerçeği... :A
@phoebebuffay e karşı seni savunanda kabahat. :A
Modern klasik mi... Model'in çok dinlediğim şarkılarından değil, belki dinledikçe severim. :A

70

Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
------

En zevklisi misin bilemem ama en zevksizi sen olmadığını karar verdim bu konudan sonra... :A @dreamy
Bunu bir iki ay önceki sohbetimizden sonra dinlemiştim ve bir süre sürekli dinledim. 85 veriyorum, sözleri daha güçlü olsaydı 90’ı kapabilirdi. :A

Model - Ağlamam Zaman Aldı
------

En zevklisi misin bilemem ama en zevksizi sen olmadığını karar verdim bu konudan sonra... :A @dreamy
Mesajı ilk ters anlayıp harika atmam...

Modern klasik mi... Model'in çok dinlediğim şarkılarından değil, belki dinledikçe severim. :A

70

Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
------

Bunu bir iki ay önceki sohbetimizden sonra dinlemiştim ve bir süre sürekli dinledim. 85 veriyorum, sözleri daha güçlü olsaydı 90’ı kapabilirdi. :A

İkinizin tam ortası oluyorum çünkü. :A

Ama cringe ortak zevkleriniz yokda değil. Aleyna Tilki gibi şarkıcımsılar mesela. :A

80

Mor ve Ötesi - Aşk İçinde

Mesajı ilk ters anlayıp harika atmam...
Ben de şaşırmıştım. Neyse son şarkılarla toparladın biraz. :A
------

İkinizin tam ortası oluyorum çünkü. :A

Ama cringe ortak zevkleriniz yokda değil. Aleyna Tilki gibi şarkıcımsılar mesela. :A
Ece Mumay dinleyen biri Aleyna Tilki'ye cringe demesin bir zahmet. Bu yorumla birlikte tekrar en zevksizi olduğunu kanıtladın. :A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: dreamy
85’e fazla takılı kalmışım gibi olacak ama yine aynısından :A Yarışmada kullanacaklarından sor da çaktırmadan birbirimizin düşüncelerini öğrenelim. :Z :A

Model - Dağılmak İstiyorum
Öyle yapmıyor muyuz zaten? :A Buzdan Şato dışında sorduklarına iyi puan veririm gibi rakipler çok güçlü olmazsa. :A

Küçükken dinlerdim bu şarkıyı, bayadır dinlemiyorum. :A

75

Mor ve Ötesi - Araf

• Harika
Reactions: 12.Adam
Öyle yapmıyor muyuz zaten? :A Buzdan Şato dışında sorduklarına iyi puan veririm gibi rakipler çok güçlü olmazsa. :A

Küçükken dinlerdim bu şarkıyı, bayadır dinlemiyorum. :A

75

Mor ve Ötesi - Araf
Aşk İçinde’yi kullanacağını düşünmemiştim o yüzden söyledim, boşuna ifşa olduk. :A Bence kullanma foruma hitap edeceğini sanmıyorum o şarkının. :A

75

Model - Sarı Kurdeleler

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
Aşk İçinde’yi kullanacağını düşünmemiştim o yüzden söyledim, boşuna ifşa olduk. :A Bence kullanma foruma hitap edeceğini sanmıyorum o şarkının. :A

75

Model - Sarı Kurdeleler
İlk hafta kullanacaktım normalde ama sistemin değişmesiyle ilk hafta başka şarkı kullanmaya karar verdim. Bunu diyen 2.kişisin bu arada, bana da foruma hitap eder gibi geliyor. 😳 Elenmeyeyim yeter. :A

@kerem uzun uzun yazıyordum araya girdin, neyse. :A

45

Mor ve Ötesi - Araf

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: kerem and dreamy
İlk hafta kullanacaktım normalde ama sistemin değişmesiyle ilk hafta başka şarkı kullanmaya karar verdim. Bunu diyen 2.kişisin bu arada, bana da foruma hitap eder gibi geliyor. 😳 Elenmeyeyim yeter. :A

@kerem uzun uzun yazıyordum araya girdin, neyse. :A

45

Mor ve Ötesi - Araf
Nakaratı çok tekrar ediyor ya sıkılabilir millet kullanacaksan da hemen başlarda elden çıkarmak mantıklı :A

75...

Model - Değmesin Ellerimiz

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay