Sende Acun gibi bir şeylerin suyunu çıkarmadan rahat etmiyorsun sanırım.İlk tur bitsin biSonrasında VMYM All Star falan yaparsak olabilir
![]()
Talep olursa niye devam etmeyelimSende Acun gibi bir şeylerin suyunu çıkarmadan rahat etmiyorsun sanırım.![]()
Hadi o zaman göreyim seniHer zaman.![]()
İşiniz gücünüz tribünlere oynamak.Talep olursa niye devam etmeyelimSeyirciler bitsin isterse bitiririz zaten
![]()
Dün bizimle zıtlaşıp size reyting kazandırmak istemiyorum diyordun
Seni yarışmaya aldık kayboldun. Yarınki bölümde ol, öğrenirsin programıHadi o zaman göreyim seni![]()
Para, ilgi, misafirperverlik, eğlence nerde ben ordayım diyorsun yaniİkisi de kuyruk gibi peşimde ama ben onlara yüz vermiyorum.![]()
Bir nevi.Para, ilgi, misafirperverlik, eğlence nerde ben ordayım diyorsun yani![]()
Ondan ne şüpheBir nevi.
Yarışmaların aranılan yüzüyüm.![]()
O yüzden buradayız.Ondan ne şüphedün sizler için kiraz topadım. Misafirperveriz
![]()
Başlığada önden ekle. Görüp gelsinBu haftanın ilk yarışmacısı @Mircan Saye olacak. Mircan müsait olursan yarın 19.00 gibi başlayabiliriz.
Çok fazla tüyo vermiyeyim ama tüm ihtimalleri, şu böyledir kesin, bu böyledir kesin laflarını çürütecek bir tablo oluştu
Zamanında Cem Yılmaz bile beni bulamadı diyor Hamdi BeyBu hafta artık kısmetse 100 TL verelim yeter de diyor...
Robot işte o tür mantıkları yok zatenÇok fazla tüyo vermiyeyim ama tüm ihtimalleri, şu böyledir kesin, bu böyledir kesin laflarını çürütecek bir tablo oluştu![]()
Ben bazılarının şaşırmasını bekliyorumRobot işte o tür mantıkları yok zaten![]()
Özellikle @cehennet gibi yarışmacılar çok şaşıracak gibiBen bazılarının şaşırmasını bekliyorumo sana yazdığım detay tuhafıma gitmişti
![]()