Sende Acun gibi bir şeylerin suyunu çıkarmadan rahat etmiyorsun sanırım.İlk tur bitsin bi Sonrasında VMYM All Star falan yaparsak olabilir
Talep olursa niye devam etmeyelim Seyirciler bitsin isterse bitiririz zatenSende Acun gibi bir şeylerin suyunu çıkarmadan rahat etmiyorsun sanırım.
Hadi o zaman göreyim seniHer zaman.
İşiniz gücünüz tribünlere oynamak.Talep olursa niye devam etmeyelim Seyirciler bitsin isterse bitiririz zaten
Dün bizimle zıtlaşıp size reyting kazandırmak istemiyorum diyordun @kerem ve @Aserat kıymetini bilmedi demek. Kınıyorum onları
Seni yarışmaya aldık kayboldun. Yarınki bölümde ol, öğrenirsin programıHadi o zaman göreyim seni
Para, ilgi, misafirperverlik, eğlence nerde ben ordayım diyorsun yaniİkisi de kuyruk gibi peşimde ama ben onlara yüz vermiyorum.
Bir nevi.Para, ilgi, misafirperverlik, eğlence nerde ben ordayım diyorsun yani
Ondan ne şüphe dün sizler için kiraz topadım. MisafirperverizBir nevi.
Yarışmaların aranılan yüzüyüm.
O yüzden buradayız.Ondan ne şüphe dün sizler için kiraz topadım. Misafirperveriz
Başlığada önden ekle. Görüp gelsinBu haftanın ilk yarışmacısı @Mircan Saye olacak. Mircan müsait olursan yarın 19.00 gibi başlayabiliriz.
Çok fazla tüyo vermiyeyim ama tüm ihtimalleri, şu böyledir kesin, bu böyledir kesin laflarını çürütecek bir tablo oluştu
Zamanında Cem Yılmaz bile beni bulamadı diyor Hamdi Bey Bu hafta artık kısmetse 100 TL verelim yeter de diyor...
Robot işte o tür mantıkları yok zatenÇok fazla tüyo vermiyeyim ama tüm ihtimalleri, şu böyledir kesin, bu böyledir kesin laflarını çürütecek bir tablo oluştu
Ben bazılarının şaşırmasını bekliyorum o sana yazdığım detay tuhafıma gitmiştiRobot işte o tür mantıkları yok zaten
Özellikle @cehennet gibi yarışmacılar çok şaşıracak gibiBen bazılarının şaşırmasını bekliyorum o sana yazdığım detay tuhafıma gitmişti