Deme öyle ya üzüldüm cidden.Danimaka daha da iyi oynadı üstelik, İngiltere hem kötü oynadı hem de uzatmalarda tartışmalı bir penaltıyla kazandı... Diğer gol de zaten kendi kalelerine malum... Finalde İtalya parçalar umarım![]()
Umarım dediğin gibi olur
Deme öyle ya üzüldüm cidden.Danimaka daha da iyi oynadı üstelik, İngiltere hem kötü oynadı hem de uzatmalarda tartışmalı bir penaltıyla kazandı... Diğer gol de zaten kendi kalelerine malum... Finalde İtalya parçalar umarım![]()
Sinirlerim bozuldu kargo şirketi yüzünden @DosiYarın final maçı var tahmin yapmayı unutmayın
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @BesaleT @Araf @hasanca
Cuma gelecek kargo bugün geldiOlabiliyor bazen sakin kal
1 günden birşey olmaz amaCuma gelecek kargo bugün geldi
Bende bu sene siparişler verdim ama tr de olan akrabalarıma galiba 3 veya 4 gün içinde geldi.
İnternette problem çıktı @DosiBende bu sene siparişler verdim ama tr de olan akrabalarıma galiba 3 veya 4 gün içinde geldi.
Eyvahh.. Sen böyle dedin ya kesin gitti şampiyonlukBence de @Maskeli Fedai şampiyon olsun ben de onu tutuyorum
2 kere üst üste Tolsto şampiyon olursa psikolojik üstünlüğü erkenden vermiş oluruz....
Yani ne desem bilemedimİngiltere'nin kazanması durumunda an itibariyle @Maskeli Fedai şampiyonluğunu ilan etmek üzere... 1-1 de onun lehine... Olsun 2.lik de kötü değil yeni isimlere yer açmak lazım sonuçta@Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 105125
İtalya kazanırsa şampiyonu doğru tahmin eden 2 kişiden biri olacaksınYani ne desem bilemedim
İngilizler kazanmasın deyip kaçayımo da İngiltere takımını sevmediğim için.
Ah ne iyi olur, ordan da puan gelir ve maç tahminindende gelse çok iyi olur. Hedefimde biri var onu geçsem yeterİtalya kazanırsa şampiyonu doğru tahmin eden 2 kişiden biri olacaksın![]()
2-1 biterse 7 puan kazanmış olacak kaç sıra birden yükselirsin artıkAh ne iyi olur, ordan da puan gelir ve maç tahminindende gelse çok iyi olur. Hedefimde biri var onu geçsem yeter![]()
Tüm aile İtalya dedik, çay çerezler cipsler hazır ettik ve böyle olunca genelde kaybeden taraf oluyoruz2-1 biterse 7 puan kazanmış olacak kaç sıra birden yükselirsin artıkHadi İtalya....