- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Malum şiddet günümüzün en büyük sorunu peki sizce bir insanın şiddete meyilli olduğu nasıl anlaşılır?
Şiddet tek dayakla da olmuyor psikolojik şiddet hepsinden de kötü zamanında ufak tefek kim yaşamadı kiBen yılarca şiddet gördüm
Ekonomik şiddet ,yol parası vermeme kölelik ,gezmemek herşey engel .Siyah pantolon okursam psikolojım dayanmaz acılı kitap hareldeŞiddet tek dayakla da olmuyor psikolojik şiddet hepsinden de kötü zamanında ufak tefek kim yaşamadı ki
Şimdi Alişan Kapaklıkaya'nın Siyah Pantolon kitabını okuyorum öğretmenden ayrı şiddet görmüş annesinden ayrı
Onun videosu var hiç izlemedin mi aslında ibretlik bir video ama vicdanları da kanatıyor o hikaye cok tutunca yazar kitap haline getirdi işte bir dram yatıyor aslında bende dayanamam onun kitaplarını okurken hem içime batıyor hem kendimi sorguluyor hem de kendimden cok şeyler buluyorumEkonomik şiddet ,yol parası vermeme kölelik ,gezmemek herşey engel .Siyah pantolon okursam psikolojım dayanmaz acılı kitap harelde
Kitabı ilk kez duyuyom.Videoyoyu bura atarmısın?Onun videosu var hiç izlemedin mi aslında ibretlik bir video ama vicdanları da kanatıyor o hikaye cok tutunca yazar kitap haline getirdi işte bir dram yatıyor aslında bende dayanamam onun kitaplarını okurken hem içime batıyor hem kendimi sorguluyor hem de kendimden cok şeyler buluyorum
Kitabı ilk kez duyuyom.Videoyoyu bura atarmısın?
Bence kitaplarını alıp okumalısın güzel şeylerden bahsediyor kitabında çünkü kendisi zaten bizden biri yaşadıklarıylaKitabı ilk kez duyuyom.Videoyoyu bura atarmısın?
Bende kitap yazssam daha iyi yaşadıklarımdan.Bunun dizisi çıkar yakında kesin.------
Bence kitaplarını alıp okumalısın güzel şeylerden bahsediyor kitabında çünkü kendisi zaten bizden biri yaşadıklarıyla
Yaşadıklarını bu adama yazıp yolla yada biliyorsun öyle yollayan cok çünkü kitabında yer veriyorBende kitap yazssam daha iyi yaşadıklarımdan.Bunun dizisi çıkar yakında kesin.
Yollayan çoksa bilmiyom.Neyse yolarız yadaYaşadıklarını bu adama yazıp yolla yada biliyorsun öyle yollayan cok çünkü kitabında yer veriyor
İşte kitaplarını alıp okuman lazım oradaki hikâyelere bakman lazım her hikaye de benden biz iz buluyorum mesela😉Yollayan çoksa bilmiyom.Neyse yolarız yada
Bulabilirsem okuyacam inşİşte kitaplarını alıp okuman lazım oradaki hikâyelere bakman lazım her hikaye de benden biz iz buluyorum mesela😉
Ben bir ara bulamıyordum yok yok yok bir kere getirttirdi kitapçı şimdi bir kitapçı buldum kolaylıkla bulabiliyorum Allahtan bulması da zorBulabilirsem okuyacam inş
Yok satıyor deseneBen bir ara bulamıyordum yok yok yok bir kere getirttirdi kitapçı şimdi bir kitapçı buldum kolaylıkla bulabiliyorum Allahtan bulması da zor
Ya okuyan cok adama yazan cok herkesle de ilgili bir kaç sene önce kızını da kaybetti yine de insanlar için bir şey yapmaya çalışıyorYok satıyor desene
Adam yardımcımı oluyor onlaraYa okuyan cok adama yazan cok herkesle de ilgili bir kaç sene önce kızını da kaybetti yine de insanlar için bir şey yapmaya çalışıyor