- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Yardımcı oluyor ,yol gösteriyor kitaplarını alıp okuman lazım YouTube de videoalrı var onlara da bir göz atAdam yardımcımı oluyor onlara
Yardımcı oluyor ,yol gösteriyor kitaplarını alıp okuman lazım YouTube de videoalrı var onlara da bir göz atAdam yardımcımı oluyor onlara
buldum saol msj yazamYardımcı oluyor ,yol gösteriyor kitaplarını alıp okuman lazım YouTube de videoalrı var onlara da bir göz at
Ailemle anlaşamıyom yazdım kitapları sayfası vardıNe çabuk
Yanlış bir genelleme her öfke kontrolü olan kişi şiddetli meyilli olmaz.Öfkesini bastıramıyorsa, şiddete meyilli demektir. Bu kadar basit.
Öfkesini bastıramıyorsa dedim yalnız, her öfkesi olandan bahsetmedim. Her insanda biraz öfke olur ama o öfkesini bastırabilmesi önemli olan, bastıramıyorsa bir şekilde şiddet kendini gösterir.Yanlış bir genelleme her öfke kontrolü olan kişi şiddetli meyilli olmaz.
Kendisine şiddet uygulayan da çok ama bu şekilde karşıya zarar vermeden.Öfkesini bastıramıyorsa dedim yalnız, her öfkesi olandan bahsetmedim. Her insanda biraz öfke olur ama o öfkesini bastırabilmesi önemli olan, bastıramıyorsa bir şekilde şiddet kendini gösterir.
E kardeşim bizim meselemiz kendisine şiddet uygulayanla değil, karşıdaki insana şiddet uygulayanla. Kastımız karşıdaki insana şiddet uygulayanla.Kendisine şiddet uygulayan da çok ama bu şekilde karşıya zarar vermeden.