Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Her yerde ortalık bozduğunu şahit oldum :A burda bile yapmak istemiştin engelledik :A
Gözlük yazıyorum sürekli olarak kullan :A Hem buradaki tamamen manipülasyondu, karıştırma onu şimdi. :A

Herkes üstüme oynuyor. Artık kendimi mağdur durumuna getirip tribünlere oynayacağım. Olmuyor böyle, kim olsa kullanır çünkü. :A
Açıklamamı yaptım, hala taktiklerini satıp reyting getiriyorsun şuraya. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Herkes üstüme oynuyor. Artık kendimi mağdur durumuna getirip tribünlere oynayacağım. Olmuyor böyle, kim olsa kullanır çünkü. :A
@phoebebuffay @slhttnmtl ve @serhatt ben ve @xdragxx 'e çamur atmaya çalıştı. @serhatt çok para alınca duruldu. Diğerlerinide belgeler ile susturduk:A darısı başına :A
------

Açıklamamı yaptım, hala taktiklerini satıp reyting getiriyorsun şuraya. :A
Bu cümlede oyuncu olanın sen olduğu belli oldu :A

@phoebebuffay @slhttnmtl ve @serhatt ben ve @xdragxx 'e çamur atmaya çalıştı. @serhatt çok para alınca duruldu. Diğerlerinide belgeler ile susturduk:A darısı başına :A
Belgelerle mi susturdunuz, sizin görüntüleriniz vardı be Hamdi'nin peşinden koşarken. :A
------

------

Aa ne oyuncusu, çıkar canım. :A Bizim şimdilik burayla bir alakamız yok :A

• Güldürdün
------

Belgelerle mi susturdunuz, sizin görüntüleriniz vardı be Hamdi'nin peşinden koşarken. :A
------

Aa ne oyuncusu, çıkar canım. :A Bizim şimdilik burayla bir alakamız yok :A
Benim yarışmamı da başlamadan sabote etmeye çalışıyor, çömez haliyle birde. Yazıktır günahtır bana. :A

img_20210710_164859-jpg.105029

@emreemreu çıkınca böyle bir konuşma geçti aramızda @Dosi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün