Yarışmacılar da fena arkadaşPara ağacı şahane. Nazar değdirmek için bolbol dile getirelim bunu @Cervantes
Yarışmacılar da fena arkadaşPara ağacı şahane. Nazar değdirmek için bolbol dile getirelim bunu @Cervantes
2 TL vardıııı İyi toparladın bakalımİki kutu arka arkaya 500 bin gelmez herhalde. @Aserat'ı açalım, son kararım.
Her türlü kaos, entrika var.Yarışmacılar da fena arkadaş
Bu arada benim geçmiş olsun mesajımı görmemezlikten geldin, senin yarıştığın gün sana 500.000 açacağım.
Yarışmacılar da fena arkadaş
Ben böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Cehennet cehennemi yaşatıyor 100.000 TL. Teklif öncesi son kutu Hamdi Bey mutlu
Ben böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Hasetlendim. Stressiz yarışma olmaz.
Hamdi Bey'in mutlu olması imkansız, 2 tane mavi kalmışBen böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Ah be odaklan @emreemreu ama moral bozma daha kırmızılar varBen böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Aynen göre göre seni açtıHasetlendim demiştim @emreemreu
Vardır bir bildiği....Hamdi Bey'in mutlu olması imkansız, 2 tane mavi kalmış
serhat'ın kutusunda büyük mü hissediyorsun açmadın bir türlü o seni sona bıraktı. Sende onu bırakacaksın galiba@Mircan Saye son kararım.
Demişti sana bak 1.000 TL@Mircan Saye son kararım.
Sen ne zaman iyi konuşmaya başladın, yüksek açmaya başladı. Nazar değdirdinAh be odaklan @emreemreu ama moral bozma daha kırmızılar var
Geçen sefer kutunda 150 bin vardı. Bu kezde olabilir. Şansın boooo olsun
Ona totem derler @xdragxxSen ne zaman iyi konuşmaya başladın, yüksek açmaya başladı. Nazar değdirdin