Yarışmacılar da fena arkadaşPara ağacı şahane. Nazar değdirmek için bolbol dile getirelim bunu @Cervantes![]()
Yarışmacılar da fena arkadaşPara ağacı şahane. Nazar değdirmek için bolbol dile getirelim bunu @Cervantes![]()
2 TL vardııııİki kutu arka arkaya 500 bin gelmez herhalde. @Aserat'ı açalım, son kararım.![]()
Her türlü kaos, entrika var.Yarışmacılar da fena arkadaş![]()
Bu arada benim geçmiş olsun mesajımı görmemezlikten geldin, senin yarıştığın gün sana 500.000 açacağım.![]()
Yarışmacılar da fena arkadaş![]()
Ben böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Cehennet cehennemi yaşatıyor 100.000 TL. Teklif öncesi son kutu Hamdi Bey mutlu![]()
Ben böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Cehennet cehennemi yaşatıyor 100.000 TL. Teklif öncesi son kutu Hamdi Bey mutlu![]()
Hasetlendim. Stressiz yarışma olmaz.![]()
Hamdi Bey'in mutlu olması imkansız, 2 tane mavi kalmışBen böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Ah be odaklan @emreemreu ama moral bozma daha kırmızılar varBen böyle bir sunucuyum işte pozitif enerji veriyorum herkese
------
Aynen göre göre seni açtıHasetlendim demiştim @emreemreu![]()
Vardır bir bildiği....Hamdi Bey'in mutlu olması imkansız, 2 tane mavi kalmış![]()
serhat'ın kutusunda büyük mü hissediyorsun açmadın bir türlü@Mircan Saye son kararım.![]()
Sen ne zaman iyi konuşmaya başladın, yüksek açmaya başladı. Nazar değdirdinAh be odaklan @emreemreu ama moral bozma daha kırmızılar var
Geçen sefer kutunda 150 bin vardı. Bu kezde olabilir. Şansın boooo olsun![]()
Ona totem derlerSen ne zaman iyi konuşmaya başladın, yüksek açmaya başladı. Nazar değdirdin![]()