Yalan Dünyanın tekrarları ne kadar izlendi acaba çok merak ediyorum.
Yalan Dünyanın tekrarları ne kadar izlendi acaba çok merak ediyorum.
Kalemine sağlık.Baht Oyunu çok iyi bir çıkışla zirveye kadar oturmuş, dizi tutmadı demek için çok erken olduğunu bu örnekle gördük, 1 reytingle açan dizi nerelere nerelere geldi. Yalnız şöyle biraz daha yüksek reytingle kendini sağlamlaştırss güzel olur. Gerçi yeni sezon başlamadan haftasonuna almak mantıklı olur, kemik bir kitle edinip sezon ortalarını görebilir.
Ada Masalı günün kaybedeni olmuş. Özellikle de iki dizi AB'de çok kıpırdanmış, bu kıpırdanma da Ada Masalı'na çöküş olmuş. AB reytingini 3'e sabitlese yazı garanti çıkarır da sonrası gelmez gibi.
Maraşlı da fena çökmüş ama AB'de şaşırtıcı bir yükseliş yaşamış. İlk zamanlarında 7 alan dizi resmen tüm gruplarda 2 almış. Umarım finali 3 bandında yapar.
Aşk Oluversin Gari'yi hangi akla hizmet ağzına kadar dolu olan salıya koymuşlar, anlaması güç. Cumartesi boş mesela, oraya koysalar 3 alabilirdi.
Baht Oyunu'nu alıcaz oradan Yargı'm gelicek orayaBaht Oyunu çok iyi bir çıkışla zirveye kadar oturmuş, dizi tutmadı demek için çok erken olduğunu bu örnekle gördük, 1 reytingle açan dizi nerelere nerelere geldi. Yalnız şöyle biraz daha yüksek reytingle kendini sağlamlaştırss güzel olur. Gerçi yeni sezon başlamadan haftasonuna almak mantıklı olur, kemik bir kitle edinip sezon ortalarını görebilir.
Ada Masalı günün kaybedeni olmuş. Özellikle de iki dizi AB'de çok kıpırdanmış, bu kıpırdanma da Ada Masalı'na çöküş olmuş. AB reytingini 3'e sabitlese yazı garanti çıkarır da sonrası gelmez gibi.
Maraşlı da fena çökmüş ama AB'de şaşırtıcı bir yükseliş yaşamış. İlk zamanlarında 7 alan dizi resmen tüm gruplarda 2 almış. Umarım finali 3 bandında yapar.
Aşk Oluversin Gari'yi hangi akla hizmet ağzına kadar dolu olan salıya koymuşlar, anlaması güç. Cumartesi boş mesela, oraya koysalar 3 alabilirdi.
Aa sen ciddi misin yoksa benim ağzımla mı konuşuyorsun Dizi cidden insanı güldürüyor, daha uzun süre durması için haftasonu şartBaht Oyunu'nu alıcaz oradan Yargı'm gelicek oraya
Yok be çok ciddiyim Yargı'm . Şuana kadar hiç bir yaz dizisine güldüğümü hatırlamıyorum . Cumartesine geçerAa sen ciddi misin yoksa benim ağzımla mı konuşuyorsun Dizi cidden insanı güldürüyor, daha uzun süre durması için haftasonu şart
Dizilere nadir gülen ben bu dizinin en az iki sahnesinde gülüyorum ve sahnelerden biri 10-20 dakika oluyorYok be çok ciddiyim Yargı'm . Şuana kadar hiç bir yaz dizisine güldüğümü hatırlamıyorum . Cumartesine geçer
Merak ettim komik sahneleriniDizilere nadir gülen ben bu dizinin en az iki sahnesinde gülüyorum ve sahnelerden biri 10-20 dakika oluyor
Bölüm yorumlarımda hep yazıyorum da istersen bulup DM'den atıyım. Koptum bile diyebilirim bazı sahnelerde.Merak ettim komik sahnelerini
Valla seni uğraştıramayacaksa olur selocumBölüm yorumlarımda hep yazıyorum da istersen bulup DM'den atıyım. Koptum bile diyebilirim bazı sahnelerde.
Ne uğraştırması, diziyle ilgili ön yargılarını yıkacaksa seve seve, yıkmazsa da aklıma gelmiş de izlemiş olurumValla seni uğraştıramayacaksa olur selocum
Belki yıkar belli olmaz . İyi o zamanNe uğraştırması, diziyle ilgili ön yargılarını yıkacaksa seve seve, yıkmazsa da aklıma gelmiş de izlemiş olurum
Bilmiyorum onu paylaşmıyor niyeyse. @denizz19