Bunu @Aserat diğer programımızda yazmıştı. Yorum sizin @Tolstoyevski @serhatt @xdragxxHayırlı olsun güzel formatmış. Tabii MS başlayınca reytinglerde ezip geçecek ama rekabet arttıkça kalite de artıyor en azından.Beni de yazın.
![]()
Maalesef ilk 500.000 geldi
Kim ezilecek bakalım da sen kutuya bak Mosi hanım açtı yarışmacı
Yazdım bileKim ezilecek bakalım da sen kutuya bak Mosi hanım açtı yarışmacı![]()
Ay bütün tadım kaçtı iyice..Bunu @Aserat diğer programımızda yazmıştı. Yorum sizin @Tolstoyevski @serhatt @xdragxx
------
Maalesef ilk 500.000 geldi
Serhatt son 3 kutu çok kötü başladın maalesef
@Mircan Saye çok cesur davrandın ama ters tepti maalesef...
Mircan da mavi diyordu...@cehennet 100 kere mavi deyip durdu onu de bari![]()
Olur öyle şeyler takılma.Bundan önce 1tl 750 tl 1000 tl açmıştım özür dilerim @serhatt 500.000 açacağımı hiç hissetmemiştim.![]()
Haklısın cehennemi yaşayacağız çünkü benzin döküp stüdyoyu ateşe vereceğim.cehennet de kırmızı açarsa cehennemi yaşayacağız stüdyo olarak...
@Tolstoyevski 'de mavi hissetmişti ve mavi çıktıBen niyeyse çok pozitif hissediyorum kutumda. Yine de son karar @serhatt 'ın tabi ki![]()
Söz konusu bensem çıkar.@serhatt üst üste 2 kez de üyelerin önerisinden kırmızı çıkmaz galiba bir düşün![]()
Ondan emin olmayalım. Bu yarışmada o mantıklar yok@serhatt üst üste 2 kez de üyelerin önerisinden kırmızı çıkmaz galiba bir düşün![]()
@Tolstoyevski 'de mavi hissetmişti ve mavi çıktı
O zaman iyi düşünSöz konusu bensem çıkar.![]()