Kaldı 9 dakikaUfak bir işim var 10 dk'lık. Çıkıyorum şimdi.
------
DEFOL!!!! Aynaya bak uğursuz kim görürsün.
Kaldı 9 dakikaUfak bir işim var 10 dk'lık. Çıkıyorum şimdi.
------
Konuya sonradan da bakıldığını unutmuş demek ki @xdragxxEvet o an yoktum ama yapsaydın sonradan yorum atardım.
Ufak bir işim var 10 dk'lık. Çıkıyorum şimdi.
------
Yav he he
iyide numaraların hepsinin sahibini bilmiyordum ondan rakam diyordum bazılarını anasayfa da yazıldığını da sonradan anlamıştım
Allah Allah nankör ya...Konuya sonradan da bakıldığını unutmuş demek ki @xdragxx
sende mavi çıkmıştı ben yarışınca inşallah bugün bende de mavi çıkarTeşekkür ederim MAVİ bekliyorum.
Hep seni eleştiriyorlar. Beni az seni çokYav he he
Bugün full sen sunacaksın dosi sana cezaHep seni eleştiriyorlar. Beni az seni çok
Misafir gelmezse hay hayBugün full sen sunacaksın dosi sana ceza
Öyleymiş. Kim bilir hangi dizi @xdragxx bilir belkiHamdi bey dizi de mi bakıyor
Hadi bakalım bugün sadece izleyiciyim o zaman
Yok kesin değil ama cumartesi sen tam sunHadi bakalım bugün sadece izleyiciyim o zaman
Misafir gelmezse dedim zatenYok kesin değil ama cumartesi sen tam sun
Bazı kayıtlar aldım. Program sonunda sana servis edeceğim. Bakalım nasıl bir tablo ortaya çıkacakHamdi Bey de benim gibi sıkı Seinfeld hayranı arkadaşlar...
------
Misafir gelmezse dedim zaten
Ok bakarıs...
Buralardayım başlasın bakalım @serhatt ı bekliyoruz biz deBazı kayıtlar aldım. Program sonunda sana servis edeceğim. Bakalım nasıl bir tablo ortaya çıkacak
1 dakika kaldı @serhatt
------
@Tolstoyevski nerelerdesin. Görselini hazır et bu arada 1 milyon daha yükselmiş dünden beri
Güya çabucak olunacaktıBuralardayım başlasın bakalım @serhatt ı bekliyoruz biz de