İlk kutunun günahı olmazkafam karıştırdın![]()
İlk kutunun günahı olmazkafam karıştırdın![]()
Bir de artık bırakın şu Hamdi'yi ya, Mahmut koyun bari. Hamdi çok klişe artık.Ne bu havalar ozaman![]()
İlk kutu açılıyor
------
Direk aç kurtul yani. Onu sonraya bırakan pişman oluyor![]()
en fazla kırmızıyla açılışı yaparız açın son karırımNe bu havalar ozaman![]()
İlk kutu açılıyor
------
Direk aç kurtul yani. Onu sonraya bırakan pişman oluyor![]()
@xdragxx yeni bir öneri geldiBir de artık bırakın şu Hamdi'yi ya, Mahmut koyun bari. Hamdi çok klişe artık.![]()
Hamdi Bey hayal dünyamızdan uydurduğumuz biri değil ki kafamıza göre ismini değiştirelim
Güzel başladın 10 TL çıktıen fazla kırmızıyla açılışı yaparız açın son karırım![]()
O da doğru. Bize fırça atar yoksaHamdi Bey hayal dünyamızdan uydurduğumuz biri değil ki kafamıza göre ismini değiştirelim![]()
harikaymış yaGüzel başladın 10 TL çıktı
------
O da doğru. Bize fırça atar yoksa![]()
Sıradaki kutuyu alalım hazır iyi başlamışkenharikaymış ya![]()
Onun yüzünü şeytan görsün"Erol Cloud" desek nasıl olur @xdragxx? "Çugulatalı bazda" desin.![]()
Ne olduğunu anlamadım ama sizin hakim olduğunuz biri galiba"Erol Cloud" desek nasıl olur @xdragxx? "Çugulatalı bazda" desin.![]()
14 numara @mesmeso senin kutun mavi umuyorum yanıltmazsın biziSıradaki kutuyu alalım hazır iyi başlamışkenkutu numurası derken adı da de kolay bakayım kutuya açarken
![]()
Renkli bir yarışmacı. Eminmisin?14 numara @mesmeso senin kutun mavi umuyorum yanıltmazsın bizi![]()
açın son kararımRenkli bir yarışmacı. Eminmisin?kutusunda renkli çıkar mı acaba
![]()
risk aldım
Çok hızlı gidiyorsun biraz düşün. Maalesef 100.000 açıldıaçın son kararım
------
risk aldım![]()
Bizi muhtemelen yenecek, o zaman görürüz yüzünü.Onun yüzünü şeytan görsün![]()