eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

4 yeni yarışmacımızla daha tanışıyoruz ve kendilerine yeni sezonda bol şans diliyoruz. Hadi bakalım hoşgeldiniz. :Z

plsykdz.jpg

HRhjh.jpg

HRV4o.jpg

lp7e7l2.jpg

@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @XanTier ve ilgili herkes

Demek bugün açıklanacakmışım. :A Hadise 8. sezonda erken elenmiş ama zaten ilk sefer yarışacağım için sıkıntısı yok. Strateji hatasına düşmeden güzel bir sezon geçiririm umarım.

Şu anda gözümü tek Tarkan korkuttu. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
@Tolstoyevski bana İsmail YK nasıl diye sormuştu :A Tarkan güzel seçim. Bazı gıcık kaptığı. Şarkısı mevcut ama çoğunu seviyorum.
@dreamy Tarkan tam senlik isim gibiydi aslında :A
@slhttnmtl Hadise'yi iyi değerlendirmeyn isimler olmuştu. Umarım sen baya ilerlersin :A
@denizz19 kahtetsin yine bana oynamışsın :A kısacası güzel tercih. Umarım forum antipatiklik yapmaz.
@MayısKralı yabancı ile gelmesi şaşırtmadı ama erken yolcu olur :A
@kerem bence bunlar daha iyi seçimler olmuş düne göre ama tabi şarkıları o an dinlerken ruh halimize göre değişebiliyor puanlar :A

@Tolstoyevski bana İsmail YK nasıl diye sormuştu :A Tarkan güzel seçim. Bazı gıcık kaptığı. Şarkısı mevcut ama çoğunu seviyorum.
@slhttnmtl Hadise'yi iyi değerlendirmeyn isimler olmuştu. Umarım sen baya ilerlersin :A
@denizz19 kahtetsin yine bana oynamışsın :A kısacası güzel tercih. Umarım forum antipatiklik yapmaz.
@kerem bence bunlar daha iyi seçimler olmuş düne göre ama tabi şarkıları o an dinlerken ruh halimize göre değişebiliyor puanlar :A
Strateji hatası yaparım diye çok korkuyorum ama sıkıntı değil, eğlenceli şarkılarla gidebildiğimiz yere kadar gideriz :A Teşekkürler bu arada iyi dileğin için :bhr:

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Dosi
Şarkı yarışmasında karaktere oy verilmemeli bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Almayı düşünüyordum ama eski hevesim olmadığı için sonradan vazgeçtim. :A Pek bir iddiam yok bu sezon. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Hayırlı uğurlu olsun bakalım, her hafta tek hedefimiz elenmemek... :A

Beethoven, Erkin Koray, Selda Bağcan ve Barış Manço’dan sonra 5.isimle yola çıkıyoruz ve geçmişten dersler, tecrübeler çıkarmak en önemli avantaj konumunda...

images

Mustafa Ceceli ile iddiamı izleyin. Lütfen insanların ne yaptıklarıyla değil müzikleriyle ilgilenin diyerek kamu spotumuzu şimdiden oluşturalım. :A
Kork benden :A Erkin’e, Barış’a yaptıklarını unutmadık.. :A