Yarıştıktan bir kaç hafta sonra yüzüne karşı söyleyeceklerim:Serhatt yapmaz öyle şeyler ya![]()
Yarıştıktan bir kaç hafta sonra yüzüne karşı söyleyeceklerim:Serhatt yapmaz öyle şeyler ya![]()
Yaradı yaradı. Mavi çıktı kutundan.Sahibi yoktu ama kutusu işe yaradı inşAllah![]()
İşte bunlar hep programın sahiplerinin cimriliği. Büyük ödülle Boğaz manzaralı bir daire bile alamayacaksak niye yarışıyoruz?@phoebebuffay tebrikler, şimdi 500.000'e her yerden kolay kolay ev bile alınmıyor, ondan 75.000 de normal hedefler için güzel paraBol bol gez yurtdışını, içinde hiçbir yer kalmasın, bu arada güzel bulduğun manzara fotoğraflarını bizimle paylaşırsan çok makbule geçer
Şaka bir yana biraz takip ettikten sonra dışarıya çıktığım için çok büyük bir yer kaçırmış olmam lazım ama o kısmıyla bile çok eğlenceli bir bölüm oldu, tebrikler.![]()
Merve'nin Oya'yı ezdiği gibi ez onu.Yarıştıktan bir kaç hafta sonra yüzüne karşı söyleyeceklerim:@phoebebuffay @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 104754
Çok haklısın, Denizli'de lüks bir ev bile etmiyor o para.Yaradı yaradı. Mavi çıktı kutundan.
------
İşte bunlar hep programın sahiplerinin cimriliği. Büyük ödülle Boğaz manzaralı bir daire bile alamayacaksak niye yarışıyoruz?
Teşekkürler, bolca gezip eğlenceğim. New York ve Paris'te güzel bir tatil yapmayı planlıyorum.
------
Merve'nin Oya'yı ezdiği gibi ez onu.![]()
Yaradı yaradı. Mavi çıktı kutundan.
------
İşte bunlar hep programın sahiplerinin cimriliği. Büyük ödülle Boğaz manzaralı bir daire bile alamayacaksak niye yarışıyoruz?
Teşekkürler, bolca gezip eğlenceğim. New York ve Paris'te güzel bir tatil yapmayı planlıyorum.
------
Yaradı yaradı. Mavi çıktı kutundan.
------
------
Ne lüks evi. İstanbul'da iyi bir semtte derme çatma bir ev bile alamıyoruz sanırım büyük ödülle. Artık nasıl bir büyük ödülse.Çok haklısın, Denizli'de lüks bir ev bile etmiyor o para.![]()
Sana iyi gezmeler, bana da şöyle güzel bir para çıksa da ne yapacağımı şaşırsam.![]()
Ben birkaç yıl önce stüdyo daire fiyatı duymuştum bunun 1/5'i eksiğine.Ne lüks evi. İstanbul'da iyi bir semtte derme çatma bir ev bile alamıyoruz sanırım büyük ödülle. Artık nasıl bir büyük ödülse.![]()
Acun bile Survivor'da hâlâ 500.000 veriyorNe lüks evi. İstanbul'da iyi bir semtte derme çatma bir ev bile alamıyoruz sanırım büyük ödülle. Artık nasıl bir büyük ödülse.![]()
Yarışma 2007'de başlamış. O zamanlar dolar 1 küsür liraydı, şimdi 8 küsür. Büyük ödül en azından 2 milyon olmalı. Bütün yarışmacıları protestoya davet ediyorum. Kutulardaki paralar enflasyona göre güncellenmeli.Ben birkaç yıl önce stüdyo daire fiyatı duymuştum bunun 1/5'i eksiğine.Acun aynı ödülü 17 yıl önce veriyordu.
![]()
Acun cimri diye siz de cimri olmak zorunda değilsiniz.Acun bile Survivor'da hâlâ 500.000 veriyor10 sene öncede aynı paraydı
![]()
Ters kelepçelenip ban yeriz sonra.Yarışma 2007'de başlamış. O zamanlar dolar 1 küsür liraydı, şimdi 8 küsür. Büyük ödül en azından 2 milyon olmalı. Bütün yarışmacıları protestoya davet ediyorum. Kutulardaki paralar enflasyona göre güncellenmeli.
------
Acun cimri diye siz de cimri olmak zorunda değilsiniz.
Artık yarışmacılar haftalık ücret alıyor zaten, eskiden almıyorlardı.![]()
Haftada 3 yarışmacı bizi zarara sokar yoksaYarışma 2007'de başlamış. O zamanlar dolar 1 küsür liraydı, şimdi 8 küsür. Büyük ödül en azından 2 milyon olmalı. Bütün yarışmacıları protestoya davet ediyorum. Kutulardaki paralar enflasyona göre güncellenmeli.
------
Acun cimri diye siz de cimri olmak zorunda değilsiniz.
Artık yarışmacılar haftalık ücret alıyor zaten, eskiden almıyorlardı.![]()
Birlik olursak hiçbir şey yapamazlar. Biz olmazsak program da olmaz.Ters kelepçelenip ban yeriz sonra.![]()
Konu 11k görüntülenme almış, getirisi götürüsünden çok daha fazla olmuştur.Haftada 3 yarışmacı bizi zarara sokar yoksa![]()
Dur daha bunun parasının elimize ulaşması uzun sürerBirlik olursak hiçbir şey yapamazlar. Biz olmazsak program da olmaz.
------
Konu 11k görüntülenme almış, getirisi götürüsünden çok daha fazla olmuştur.![]()
Zey TV 🍒 farkı 😉Konuda hala 10 ziyaretçi var akıyor![]()
Oha ben yine 500 bin çıkmışım bu nasıl şans yahu. Ben yarışsam olmaz bunlar. Bu şansızlık için üzgünüm @phoebebuffay ama yine iyi mevla almışsınAcun Bey'le tartıştın ve bir 500.000 TL daha açtın. Pozitif enerji dedikçe negatif enerji...
Teklife son 5 kutu. Bu sefer iyi düşün ya da başka birisine açtırO zamana kadar ben de kimleri açtıysan yanına nokta falan koyarım...
Cidden öbür bölümde de 500.000 TL çıkmış sana tuhafOha ben yine 500 bin çıkmışım bu nasıl şans yahu. Ben yarışsam olmaz bunlar. Bu şansızlık için üzgünüm @phoebebuffay ama yine iyi mevla almışsın
Bence bana hep 500 çıkacak ancak ben yarışınca 5 tl olurCidden öbür bölümde de 500.000 TL çıkmış sana tuhaf![]()
Geçen kurayı xdragxx bunu ben çekmiştimBence bana hep 500 çıkacak ancak ben yarışınca 5 tl olur![]()