Benim ona bile görselim var
Benim ona bile görselim var
@Tolstoyevski de kırmızı var gibi hissediyorum, açtırmayacağım o yüzden.2 kez üst üste gelmiş de olabilir bakalım Tolsto açacak mı seni
@phoebebuffay sağ olsun kutu söylemeden önce düşünüyor bayaaaaaaaaaaBu ne ayol yarışma hala bitmemiş? 😱 Acun olmaya mı özendiniz iyice. Onun programları da gece 1'e kadar devam eder.
3 kez istedik kutuyu okusana mosi@phoebebuffay bu sunucu unuttu galiba teklif öncesi son kutunu de. Hamdi bey yordu beni diyor
Hamdi Bey'in uykusu gelmiş eve uyumaya gitti, yarın verecekmiş sıradaki teklifi.@phoebebuffay sağ olsun kutu söylemeden önce düşünüyor bayaaaaaaaaaa
Sorma, @xdragxx reyting için yarışmanın doğal akışını bozup kutuları değiştirerek bana komplo bile kurdu...Bu ne ayol yarışma hala bitmemiş? 😱 Acun olmaya mı özendiniz iyice. Onun programları da gece 1'e kadar devam eder.
Ben 1 saat güzel sundum. Sonra diğer sunucu geldi benle işi bitince üstüne beni azarladı ve 25 dakika da bir kutu açtırıyorBu ne ayol yarışma hala bitmemiş? 😱 Acun olmaya mı özendiniz iyice. Onun programları da gece 1'e kadar devam eder.
Sen bilirsin kendisi mavi hissediyor demin de sen açtıracaktın...@Tolstoyevski de kırmızı var gibi hissediyorum, açtırmayacağım o yüzden.
Sormadın ki.@phoebebuffay sağ olsun kutu söylemeden önce düşünüyor bayaaaaaaaaaa
Modum düştü enerjim tükendi. Aklımda birşey yok artıkFikrin var mı kalan kutularda?
Maşallah sen arşiv oluşturmuşsunBenim ona bile görselim var
Ekli dosyayı görüntüle 104750
Yav he he yarışmacıdan zorla mı kutu ismi alam vermiyorBen 1 saat güzel sundum. Sonra diğer sunucu geldi benle işi bitince üstüne beni azarladı ve 25 dakika da bir kutu açtırıyor
Sabret sonraki turlar hızlı geçer son 10-15 dakika artıkModum düştü enerjim tükendi. Aklımda birşey yok artık
Yeter artık, bari iftira atma. Kutu açmamı istemedin bile.Yav he he yarışmacıdan zorla mı kutu ismi alam vermiyor
Kanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne. @xdragxxBen 1 saat güzel sundum. Sonra diğer sunucu geldi benle işi bitince üstüne beni azarladı ve 25 dakika da bir kutu açtırıyor
Aynen galerimde doğru zamanlar için uygun görseller mevcutMaşallah sen arşiv oluşturmuşsun
Yaaav istiyorum işte söyle kutuyuYeter artık, bari iftira atma. Kutu açmamı istemedin bile.
Atar zaten merak etme 1-2 programa full dosi sunarsa şaşırmayınKanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne. @xdragxx