Benim ona bile görselim var
Benim ona bile görselim var
Fikrin var mı kalan kutularda?
@Tolstoyevski de kırmızı var gibi hissediyorum, açtırmayacağım o yüzden.2 kez üst üste gelmiş de olabilir bakalım Tolsto açacak mı seni![]()
@phoebebuffay sağ olsun kutu söylemeden önce düşünüyor bayaaaaaaaaaaBu ne ayol yarışma hala bitmemiş? 😱 Acun olmaya mı özendiniz iyice.Onun programları da gece 1'e kadar devam eder.
![]()
3 kez istedik kutuyu okusana mosi@phoebebuffay bu sunucu unuttu galiba teklif öncesi son kutunu de. Hamdi bey yordu beni diyor![]()
Hamdi Bey'in uykusu gelmiş eve uyumaya gitti, yarın verecekmiş sıradaki teklifi.@phoebebuffay sağ olsun kutu söylemeden önce düşünüyor bayaaaaaaaaaa
Sorma, @xdragxx reyting için yarışmanın doğal akışını bozup kutuları değiştirerek bana komplo bile kurdu...Bu ne ayol yarışma hala bitmemiş? 😱 Acun olmaya mı özendiniz iyice.Onun programları da gece 1'e kadar devam eder.
![]()
Ben 1 saat güzel sundum. Sonra diğer sunucu geldi benle işi bitince üstüne beni azarladı ve 25 dakika da bir kutu açtırıyorBu ne ayol yarışma hala bitmemiş? 😱 Acun olmaya mı özendiniz iyice.Onun programları da gece 1'e kadar devam eder.
![]()
Sen bilirsin kendisi mavi hissediyor demin de sen açtıracaktın...@Tolstoyevski de kırmızı var gibi hissediyorum, açtırmayacağım o yüzden.![]()
Sormadın ki.@phoebebuffay sağ olsun kutu söylemeden önce düşünüyor bayaaaaaaaaaa
Modum düştü enerjim tükendi. Aklımda birşey yok artıkFikrin var mı kalan kutularda?![]()
Maşallah sen arşiv oluşturmuşsun
Yav he he yarışmacıdan zorla mı kutu ismi alam vermiyorBen 1 saat güzel sundum. Sonra diğer sunucu geldi benle işi bitince üstüne beni azarladı ve 25 dakika da bir kutu açtırıyor![]()
Sabret sonraki turlar hızlı geçer son 10-15 dakika artıkModum düştü enerjim tükendi. Aklımda birşey yok artık
Yeter artık, bari iftira atma. Kutu açmamı istemedin bile.Yav he he yarışmacıdan zorla mı kutu ismi alam vermiyor![]()
Kanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne.Ben 1 saat güzel sundum. Sonra diğer sunucu geldi benle işi bitince üstüne beni azarladı ve 25 dakika da bir kutu açtırıyor![]()
Aynen galerimde doğru zamanlar için uygun görseller mevcutMaşallah sen arşiv oluşturmuşsun![]()
Yaaav istiyorum işte söyle kutuyuYeter artık, bari iftira atma. Kutu açmamı istemedin bile.![]()
Atar zaten merak etme 1-2 programa full dosi sunarsa şaşırmayınKanal sahibi sensin kimsenin tafrasını çekmeye mecbur değilsin, işine gelmeyen adamı koy kapının önüne.@xdragxx