Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Yeni konu açılmayacak mı hep aynı konudan mı devam? :A
Yok bundan devam edeceğiz ama yarına yeni konu açıp Salı günü sıradaki yarışmacıyı alırız. Haftalık 1 konu olacak ve 3 yarışmacımız olcak. Fazla konu kalabalığı yapmayalım :A
Aynen ve ben modumu genelde bu iki foto ile belirtiyorum :A
1471731020083.jpg
iran.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
19 gibi konuda olmaya çalışın, en geç 19.30 gibi başlar yeni bölüm. @xdragxx
Bugunki yarışmacımız @781Ens

Not: şuan kutu sahiplerini etiketledim :A
@serhatt @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @phoebebuffay @EmreCan

Not: son iki bölüm forumda olmayan offline üyelerimizi yedek kısmına alıp, bir sonraki bölümde yedekte bekleyip bir an önce katılmak isteyen yarışmacıları kutu açma yarışına dahil edeceğiz.

@serhatt @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @phoebebuffay @EmreCan

Not: son iki bölüm forumda olmayan offline üyelerimizi yedek kısmına alıp, bir sonraki bölümde yedekte bekleyip bir an önce katılmak isteyen yarışmacıları kutu açma yarışına dahil edeceğiz.
Yeni konu açsanıza niye buradan devam ediyorsunuz. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Yani yarışmak isteyenlerimi öne alacaksınız? :A

• Güldürdün

Bugün bir yere gideceğiz o yüzden tam aktif olamayabilirim ne yazık ki

• Beğendim
Yani yarışmak isteyenlerimi öne alacaksınız? :A
Sen zaten ilk kadrodasın, ben şuan yedekte olup kurada bulunamayanlar için dedim :A misal @MEnes bu ara aktif değil, @MayısKralı 'da kendini yazdırdı ama hiç aktif olmadı. Onların yerine şuan yedekte bekleyenler ve bir an önce bizde olalım diyen isimleri kutu açanlar olarak alırız. @HeisenBerg gibi hevesli isimler mevcut. Ha belki sıra geç gelir ama yedekte bekleyip hiç kurada olmamaktan iyidir :A

Sen zaten ilk kadrodasın, ben şuan yedekte olup kurada bulunamayanlar için dedim :A misal @MEnes bu ara aktif değil, @MayısKralı 'da kendini yazdırdı ama hiç aktif olmadı. Onların yerine şuan yedekte bekleyenler ve bir an önce bizde olalım diyen isimleri kutu açanlar olarak alırız. @HeisenBerg gibi hevesli isimler mevcut. Ha belki sıra geç gelir ama yedekte bekleyip hiç kurada olmamaktan iyidir :A
Şimdi anladım. :A

• Güldürdün
Sakin olun seyirciler yedekte yarışmacımız mevcut Enes gelmezse onu aktif edeceğiz direkt :A
30 geçeye kadar bekleyelim. Olmazsa yedekteki isim olur :A onuda bi 10 dakikaya açıklarız :A
------

Yedekteki isme özelden yazdım :A kendisi az önce aktifti :A ve merak etmeyin, bir yedek daha var :A kura çeke çeke alırız yarışmacı :A

Son düzenleme:
FF VMYM'da maalesef ilk defa siz değerli üyelerimizi bekletiyoruz :A Yarışma birazdan başlayacak sürpriz yedek üyemizle...

Evet arkadaşlar, bir kaç kura sonrası ismi çıkıp aktif olan @phoebebuffay var. Umarım hazırlıksız yakalandığı programdan bol miktarda para kazanır. Kendisi yakında MS'de yarışacak ve alacağı para ile sponsor işini aradan çıkarır :A
@phoebebuffay kendini biraz tanıttıktan sonra başlıayalım :Z

Merhabalar. Ben Sedef, içinizden beni tanıyanlar illa vardır. 20 yaşındayım, üniversite 1.sınıfı bitirdim. Yarışmaya Kocaeli-İstanbul sınırındaki Gebze'den katılıyorum. Güzel bir para kazanmak istiyorum. Sanırım diyeceklerim bu kadar. :A Yarışmaya katılımım biraz ani ve hazırlıksız oldu. Mutlu sonlu güzel bir bölüm olur umarım. Kendime başarılar ve şans diliyorum... :A

Başlayabiliriz. :A @xdragxx @Dosi

Merhabalar. Ben Sedef, içinizden beni tanıyanlar illa vardır. 20 yaşındayım, üniversite 1.sınıfı bitirdim. Yarışmaya Kocaeli-İstanbul sınırındaki Gebze'den katılıyorum. Güzel bir para kazanmak istiyorum. Sanırım diyeceklerim bu kadar. :A Yarışmaya katılımım biraz ani ve hazırlıksız oldu. Mutlu sonlu güzel bir bölüm olur umarım. Kendime başarılar ve şans diliyorum... :A

Başlayabiliriz. :A @xdragxx @Dosi
Bol şans dilerim ozaman. Şuan @xdragxx Hamdi Bey ile önemli bir şeyler konuşuyormuş. Ben başlatıp sonra kendisine devrederim :A
Haftaya tam sunma işine el atarım.
Hazırsan ilk kutunu söyleyebilirsin. İlk konuda yarışmacılarımız numaraları ile belli.
1 numaralı kutunun sahibi sensin.
Başlayalım.

Bol şans dilerim ozaman. Şuan @xdragxx Hamdi Bey ile önemli bir şeyler konuşuyormuş. Ben başlatıp sonra kendisine devrederim :A
Haftaya tam sunma işine el atarım.
Hazırsan ilk kutunu söyleyebilirsin. İlk konuda yarışmacılarımız numaraları ile belli.
1 numaralı kutunun sahibi sensin.
Başlayalım.
7 numaralı @781Ens ile başlayalım o zaman. Normalde kendisinin yarışması gerekiyordu sanırım, bakalım kutusunda ne varmış? :A

• Güldürdün