HeisenBerg
Favori Üye
Tamamdır torpille yakın zamanda yarışmacı olurum diye düşünüyorum.Zamanı yok OrçocumKurada ne zaman sana çıkarsa
------
Orçun benim şaka yaptığımı anlar ya![]()
Kutu numaram ne benim 25 mi?
Tamamdır torpille yakın zamanda yarışmacı olurum diye düşünüyorum.Zamanı yok OrçocumKurada ne zaman sana çıkarsa
------
Orçun benim şaka yaptığımı anlar ya![]()
Kutu numaran yok maalesefTamamdır torpille yakın zamanda yarışmacı olurum diye düşünüyorum.
Kutu numaram ne benim 25 mi?![]()
Sırayla yedekleri alıyoruzTamamdır torpille yakın zamanda yarışmacı olurum diye düşünüyorum.
Kutu numaram ne benim 25 mi?![]()
Anlamadım özelden konuşalımSırayla yedekleri alıyoruzcumartesi günü katılmış olursun haftaya Cumartesi yani. İlk günden kurada çıkmazsan kutu açan olursun
aslında @xdragxx yedekleride mi kura ile çekip dahil etsek?![]()
Yarın yazarım o kısmıAnlamadım özelden konuşalım![]()
Pazar günü uyar bana.@781Ens sırada yarışacak isim sensin. Pazar günü 19.00-19.30 gibi yarışırsın, müsait olmazsan yedek ismmizde hazırbize önden belirt
![]()
Umrumda bile değil...İşine gelmiyor değil mi....N'oldu? Zoruna mı gitti?...
Hahahahahahah günün fıkrası.MS de başlıyor ona saklıyorum kendimiBenim eski aktifliğim olacak ki şimdi sen mi kalırdın @serhatt mı
Hepiniz benden kalan boşluğun ekmeğini yiyorsunuz olsun yiyin helal olsun.
Ne halin varsa gör be adam .. Leş kargası...Umrumda bile değil...![]()
Haddini bil şirretHahahahahahah günün fıkrası.Ben seni donumda sallarım be, sen gitmeseydin de ben seni gönderirdim zaten.
![]()
5.sayfadan itibaren bak yarışma saatine kadarŞuanda ne yapmam gerekecek? Çok bilmiyorum da
Saatinde burda ol ve ilk hangi numarayı açmak istiyorsun dersin. İlk safada kutu numaraları ve üyelerin isimleri var. Sen 7 numaralı kutunun sahibisin. Sunucumuz xdragxx seni zaten yönlendirir saati gelince.Şuanda ne yapmam gerekecek? Çok bilmiyorum da
Ben haddimi her zaman bilirim, haddini bilmeyenlere de bildiriyorum.Haddini bil şirret![]()
Yakında kutu açan olarak yerini alırsın
Yeni konu açılmayacak mı hep aynı konudan mı devam?Yakında kutu açan olarak yerini alırsınben de bu bölüm seyirciyim
![]()
Akşam modumuz budurYakında kutu açan olarak yerini alırsınben de bu bölüm seyirciyim
![]()