Yarışacaksan şansına Didem Arslan da gelir tamamen kura şansı çünküDosi Müge Anlı sen Didem Arslan
------
Para mı kazanmaya başladınız yoksa ben yokken![]()
Yarışacaksan şansına Didem Arslan da gelir tamamen kura şansı çünküDosi Müge Anlı sen Didem Arslan
------
İstiyor musun yarışmamıYarışacaksan şansına Didem Arslan da gelir tamamen kura şansı çünkü![]()
Tabiki, yoksa niye üst üste etkinlik yürütüp duruyorumDosi Müge Anlı sen Didem Arslan
------
Gelene hiçbir zaman git demeyiz sonuç olarakİstiyor musun yarışmamı![]()
Neyse ki bende orada kazanıyorum sorun yok
Ne mutlu sanaNeyse ki bende orada kazanıyorum sorun yok![]()
Çok politik cevap tatmin etmedi beni alırsan reklamın bile olur farkında mısın sen kimle konuştuğununGelene hiçbir zaman git demeyiz sonuç olarak![]()
Benim için diğer yarışmacılarla eş değersin bende öyle özel muamele olmazÇok politik cevap tatmin etmedi beni alırsan reklamın bile olur farkında mısın sen kimle konuştuğunun![]()
Stajım bitince 1 numaralı kutuyu @Cervantes 'e devredeceğim geçici.İlk 2 yarışmacımız da yeni üye oldu
Bu yarışmayı da ben sunacağım. Sonrasında dosi ile ortak sunumlara başlayacağız stajı pazar bitiyor![]()
Aynen öyle yaparız önemli olan katılımStajım bitince 1 numaralı kutuyu @Cervantes 'e devredeceğim geçici.
Bu arada bazı yarışmacılar bence hiç zamanında aktif olmazlar. Ozamanda yarışmış olan aktif yarışmacıları vekil kutu açıcılar olarak davet ederiz programa![]()
Gelme dediğin @HeisenBerg 'i de davet edelim. Kazandığı parayı çoktan çatır çatır yemiştirAynen öyle yaparız önemli olan katılım![]()
Aynen yarıştıralımGelme dediğin @HeisenBerg 'i de davet edelim. Kazandığı parayı çoktan çatır çatır yemiştir![]()
Ciklet alırım, bir liraya su hiçbir yerde yok.Aynen yarıştıralımOrçun bu vasat severlikle bizden 1 TL alsın su parası yapar...
Tamam gel yarış o avatarınla ciklet bile çok sanaCiklet alırım, bir liraya su hiçbir yerde yok.![]()
Uyar, ne zaman?Tamam gel yarış o avatarınla ciklet bile çok sana![]()
İnsanları kaçırtma be 😡 resmen geçen gelme dedinTamam gel yarış o avatarınla ciklet bile çok sana![]()
Zamanı yok OrçocumUyar, ne zaman?![]()
Orçun benim şaka yaptığımı anlar yaİnsanları kaçırtma be 😡 resmen geçen gelme dedin![]()
Hadi ordan, şuan etiket etmesem Orçun aklında bile değildiZamanı yok OrçocumKurada ne zaman sana çıkarsa
------
Orçun benim şaka yaptığımı anlar ya![]()