Yarışacaksan şansına Didem Arslan da gelir tamamen kura şansı çünküDosi Müge Anlı sen Didem Arslan
------
Para mı kazanmaya başladınız yoksa ben yokken
Yarışacaksan şansına Didem Arslan da gelir tamamen kura şansı çünküDosi Müge Anlı sen Didem Arslan
------
İstiyor musun yarışmamıYarışacaksan şansına Didem Arslan da gelir tamamen kura şansı çünkü
Tabiki, yoksa niye üst üste etkinlik yürütüp duruyorum @bazinga kesenin ağzını açtıDosi Müge Anlı sen Didem Arslan
------
Gelene hiçbir zaman git demeyiz sonuç olarakİstiyor musun yarışmamı
Neyse ki bende orada kazanıyorum sorun yokTabiki, yoksa niye üst üste etkinlik yürütüp duruyorum @bazinga kesenin ağzını açtı
Ne mutlu sanaNeyse ki bende orada kazanıyorum sorun yok
Çok politik cevap tatmin etmedi beni alırsan reklamın bile olur farkında mısın sen kimle konuştuğununGelene hiçbir zaman git demeyiz sonuç olarak
Benim için diğer yarışmacılarla eş değersin bende öyle özel muamele olmazÇok politik cevap tatmin etmedi beni alırsan reklamın bile olur farkında mısın sen kimle konuştuğunun
Stajım bitince 1 numaralı kutuyu @Cervantes 'e devredeceğim geçici.İlk 2 yarışmacımız da yeni üye oldu
Bu yarışmayı da ben sunacağım. Sonrasında dosi ile ortak sunumlara başlayacağız stajı pazar bitiyor
Aynen öyle yaparız önemli olan katılımStajım bitince 1 numaralı kutuyu @Cervantes 'e devredeceğim geçici.
Bu arada bazı yarışmacılar bence hiç zamanında aktif olmazlar. Ozamanda yarışmış olan aktif yarışmacıları vekil kutu açıcılar olarak davet ederiz programa
Gelme dediğin @HeisenBerg 'i de davet edelim. Kazandığı parayı çoktan çatır çatır yemiştirAynen öyle yaparız önemli olan katılım
Aynen yarıştıralım Orçun bu vasat severlikle bizden 1 TL alsın su parası yapar...Gelme dediğin @HeisenBerg 'i de davet edelim. Kazandığı parayı çoktan çatır çatır yemiştir
Ciklet alırım, bir liraya su hiçbir yerde yok.Aynen yarıştıralım Orçun bu vasat severlikle bizden 1 TL alsın su parası yapar...
Tamam gel yarış o avatarınla ciklet bile çok sanaCiklet alırım, bir liraya su hiçbir yerde yok.
Uyar, ne zaman?Tamam gel yarış o avatarınla ciklet bile çok sana
İnsanları kaçırtma be 😡 resmen geçen gelme dedinTamam gel yarış o avatarınla ciklet bile çok sana
Zamanı yok Orçocum Kurada ne zaman sana çıkarsaUyar, ne zaman?
Orçun benim şaka yaptığımı anlar yaİnsanları kaçırtma be 😡 resmen geçen gelme dedin
Hadi ordan, şuan etiket etmesem Orçun aklında bile değildiZamanı yok Orçocum Kurada ne zaman sana çıkarsa
------
Orçun benim şaka yaptığımı anlar ya