Ben sözlerini çok yazdım çıkmadı ama yorumlarda biri yazmış şarkının adını sonunda buldum yaTM olur.İyi seyirler bende dizi izliyorum
Birazda senin sayede😉
Ben sözlerini çok yazdım çıkmadı ama yorumlarda biri yazmış şarkının adını sonunda buldum yaTM olur.İyi seyirler bende dizi izliyorum
Rica ederim.Böyle mi olcaktı şarkısıda Ayşen Birgör söylüyor.Emel Sayında dahil Böylemi Olacaktıyı söyledi.Demeki Şebnem 'in gerçek sesi değil buBen sözlerini çok yazdım çıkmadı ama yorumlarda biri yazmış şarkının adını sonunda buldum ya
Birazda senin sayede😉
Emel Sayın derken anlayamadım değilmiş evet Ayşen Birgör ismini ilk defa duydum ama TRT te görmüşüm galiba sarı saçlı hallerine aşinayım😉Rica ederim.Böyle mi olcaktı şarkısıda Ayşen Birgör söylüyor.Emel Sayında dahil Böylemi Olacaktıyı söyledi.Demeki Şebnem 'in gerçek sesi değil bu
Emel Sayın Böyle Mi olacaktı dizinin müziğinide söylüyorEmel Sayın derken anlayamadım değilmiş evet Ayşen Birgör ismini ilk defa duydum ama TRT te görmüşüm galiba sarı saçlı hallerine aşinayım😉
Onu bilmiyorum ya ama böyle mi olacaktı dizisinin sözleri hala ezberimde çok severim o şarkıyıEmel Sayın Böyle Mi olacaktı dizinin müziğinide söylüyor
Hangi şarkı o dizideki klipOnu bilmiyorum ya ama böyle mi olacaktı dizisinin sözleri hala ezberimde çok severim o şarkıyı
Bir de mahallenin muhtarlarında Behiye 'nın dükkânında tv de bir klip dönüyor o şarkıyı da biliyorum çocukluğumdan işte bir izleyebilsem o şarkıyı da bulacam ya bakalım ne zamana en son yerel kanallar verdiğinde izlemiştim😉
Şimdi açtım Emel Sayın dan ama olmamış ya ben sevemedimEmel Sayın Böyle Mi olacaktı dizinin müziğinide söylüyor
İşte o yok bende ne isim ne şarkının adı ne de sözleri ama bildiğim bir şarkıydı yaHangi şarkı o dizideki klip
Ben sevdi,m güzelŞimdi açtım Emel Sayın dan ama olmamış ya ben sevemedim
😊
Youtubede varda dizi alah bilir hamgi bölümde Eskiden dinlediğim bişarkı vardı çocukluğumda arkadaşımdan kaseti o şarkıyı sevmiştim.Sözleri unuttuğum için nete aramadım.Doksanlar dizisinde duydum şarkıyı kimin söyledğğinide yoyubeden buldum.Emel Hangimiz şarksıydıŞimdi açtım Emel Sayın dan ama olmamış ya ben sevemedim
😊
------
İşte o yok bende ne isim ne şarkının adı ne de sözleri ama bildiğim bir şarkıydı ya
Ekranda başka böyle ucuz bir dizi yok, napacaksın. 😱Gelecek sahneleri çok sıkıcı olmaya başlamış, keşke olmasaymış. Aynı şekilde okul sahneleri de. Bazı olaylar birbirini tekrarlıyor ve gereğinden fazla uzun sürüyor.
Günlük oluncaya kadar izlemem sanırım artık. @slhttnmtl
Kazara Aşk izlerim.Ekranda başka böyle ucuz bir dizi yok, napacaksın. 😱
Ne yapacaksın kardeş, dizi süreleri iki saat, iki buçuk saat. Bir zahmet kendini tekrarlasın, sıkıcı olsun.Gelecek sahneleri çok sıkıcı olmaya başlamış, keşke olmasaymış. Aynı şekilde okul sahneleri de. Bazı olaylar birbirini tekrarlıyor ve gereğinden fazla uzun sürüyor.
Günlük oluncaya kadar izlemem sanırım artık. @slhttnmtl
O bu kadar kabak tadı veren, ucuz ellerde harcanan bir dizi değil.Kazara Aşk izlerim.
İlk defa tekrarlayışları olsa neyse ama ilk yaptıktan sonra en az 2-3 defa tekrarlamışlardır. Günlük olunca süre kısalıyor diye sevinmiştim zamanında, ama o zamanda değişen bir şey yoktu.Ne yapacaksın kardeş, dizi süreleri iki saat, iki buçuk saat. Bir zahmet kendini tekrarlasın, sıkıcı olsun.
Süre mi kısalıyor? Beş gün yayınlanıyor, oluyor sana beş saat. Haftalık daha kısa.İlk defa tekrarlayışları olsa neyse ama ilk yaptıktan sonra en az 2-3 defa tekrarlamışlardır. Günlük olunca süre kısalıyor diye sevinmiştim zamanında, ama o zamanda değişen bir şey yoktu.
O da doğru aslında. Bilmiyorum, artık en iyisi hiç bakmamak olacak belki Seksenler'e.Süre mi kısalıyor? Beş gün yayınlanıyor, oluyor sana beş saat. Haftalık daha kısa.
Gençlerden ziyade yetişkin bir kitlesi var zaten dizinin, yetişkin kitlesi o kadar da takılmıyor. Geçmişi hatırlatıyor diye seviyor ve izlemeye devam ediyor.O da doğru aslında. Bilmiyorum, artık en iyisi hiç bakmamak olacak belki Seksenler'e.