TRT 1 Seksenler - Dizi Yorumları

Ben sözlerini çok yazdım çıkmadı ama yorumlarda biri yazmış şarkının adını sonunda buldum ya :)
Birazda senin sayede😉

Rica ederim.Böyle mi olcaktı şarkısıda Ayşen Birgör söylüyor.Emel Sayında dahil Böylemi Olacaktıyı söyledi.Demeki Şebnem 'in gerçek sesi değil bu

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Rica ederim.Böyle mi olcaktı şarkısıda Ayşen Birgör söylüyor.Emel Sayında dahil Böylemi Olacaktıyı söyledi.Demeki Şebnem 'in gerçek sesi değil bu
Emel Sayın derken anlayamadım:) değilmiş evet Ayşen Birgör ismini ilk defa duydum ama TRT te görmüşüm galiba sarı saçlı hallerine aşinayım😉

• Harika
Reactions: Doğan
Emel Sayın Böyle Mi olacaktı dizinin müziğinide söylüyor
Onu bilmiyorum ya ama böyle mi olacaktı dizisinin sözleri hala ezberimde çok severim o şarkıyı:)

Bir de mahallenin muhtarlarında Behiye 'nın dükkânında tv de bir klip dönüyor o şarkıyı da biliyorum çocukluğumdan işte bir izleyebilsem o şarkıyı da bulacam ya bakalım ne zamana en son yerel kanallar verdiğinde izlemiştim😉

• Beğendim
Onu bilmiyorum ya ama böyle mi olacaktı dizisinin sözleri hala ezberimde çok severim o şarkıyı:)

Bir de mahallenin muhtarlarında Behiye 'nın dükkânında tv de bir klip dönüyor o şarkıyı da biliyorum çocukluğumdan işte bir izleyebilsem o şarkıyı da bulacam ya bakalım ne zamana en son yerel kanallar verdiğinde izlemiştim😉
Hangi şarkı o dizideki klip :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Şimdi açtım Emel Sayın dan ama olmamış ya ben sevemedim
😊
Ben sevdi,m güzel :A
------

Şimdi açtım Emel Sayın dan ama olmamış ya ben sevemedim
😊
------

İşte o yok bende ne isim ne şarkının adı ne de sözleri ama bildiğim bir şarkıydı ya :)
Youtubede varda dizi alah bilir hamgi bölümde :A Eskiden dinlediğim bişarkı vardı çocukluğumda arkadaşımdan kaseti o şarkıyı sevmiştim.Sözleri unuttuğum için nete aramadım.Doksanlar dizisinde duydum şarkıyı kimin söyledğğinide yoyubeden buldum.Emel Hangimiz şarksıydı

Son düzenleme:
  • Beğendim
Gelecek sahneleri çok sıkıcı olmaya başlamış, keşke olmasaymış. Aynı şekilde okul sahneleri de. Bazı olaylar birbirini tekrarlıyor ve gereğinden fazla uzun sürüyor.

Günlük oluncaya kadar izlemem sanırım artık. :A @slhttnmtl

Gelecek sahneleri çok sıkıcı olmaya başlamış, keşke olmasaymış. Aynı şekilde okul sahneleri de. Bazı olaylar birbirini tekrarlıyor ve gereğinden fazla uzun sürüyor.

Ekranda başka böyle ucuz bir dizi yok, napacaksın. 😱

• Harika
Reactions: Carpe Diem

Ne yapacaksın kardeş, dizi süreleri iki saat, iki buçuk saat. Bir zahmet kendini tekrarlasın, sıkıcı olsun. :A

Ne yapacaksın kardeş, dizi süreleri iki saat, iki buçuk saat. Bir zahmet kendini tekrarlasın, sıkıcı olsun. :A
İlk defa tekrarlayışları olsa neyse ama ilk yaptıktan sonra en az 2-3 defa tekrarlamışlardır. :A Günlük olunca süre kısalıyor diye sevinmiştim zamanında, ama o zamanda değişen bir şey yoktu.

• Güldürdün
Reactions: Araf
İlk defa tekrarlayışları olsa neyse ama ilk yaptıktan sonra en az 2-3 defa tekrarlamışlardır. :A Günlük olunca süre kısalıyor diye sevinmiştim zamanında, ama o zamanda değişen bir şey yoktu.
Süre mi kısalıyor? Beş gün yayınlanıyor, oluyor sana beş saat. Haftalık daha kısa. :A

• Beğendim