Güzeeeel tek mavi olan 10 TL de gitti çooook iyiyizVazgeçtim @mrt-06 nın kutusunu açalım son kararım![]()
Bakalım 3. vazgeçiş bir sevince sebep olacak mıVazgeçtim @mrt-06 nın kutusunu açalım son kararım![]()
İnsan bi eminmisin diye sorardıGüzeeeel tek mavi olan 10 TL de gitti çooook iyiyiz
Teklif öncesi son kutu.
Son karar dedi sonuç olarakBakalım 3. vazgeçiş bir sevince sebep olacak mı
------
İnsan bi eminmisin diye sorardı
Vay Hamdi bey stres olmuştur![]()
Emin miyiz peki
Evet eminim açalımSon karar dedi sonuç olarak
------
Emin miyiz pekiTeklif öncesi son kutu sonra sadece 4 kutumuz kalacak..
100.000 TL ama moral bozmaya gerek yok. O 500.000 TL hala bizde....Evet eminim açalım![]()
Yahu üzücü attın 500.000 sandım. Bu tabloda normal çıkması1
100.000 TL ama moral bozmaya gerek yok. O 500.000 TL hala bizde....
Hamdi Bey'i bekleyelim.
Hamdi Bey kusura bakmasın hedef 500.000Hamdi Bey: Teklifim 100.000 TL
xdragxx: Yok artık bu kadar cimrilik olmaz Hamdi Bey...
Hamdi Bey: Peki 110.000 TL olsun.
xdragxx: Hamdi bey yine siz yine şaka...
110.000 TL'lik teklife var mısın @Cervantes
Yokuuuuuum diyooor. Kutuna gitmeden öncekii son 2 kutu hadi güzel gidelim son teklifeeee.Hamdi Bey kusura bakmasın hedef 500.000Yokum
Aynen ben 1 yada 2 TL ile giderim diyordum ama şans yaver gitti@Cervantes en azından en düşük 25 bin alacaksın. 2 TL olmayacak. Bu bile iyi birşey![]()
Gözünü kararttınHamdi Bey kusura bakmasın hedef 500.000Yokum
Ben olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.Hamdi Bey: Teklifim 100.000 TL
xdragxx: Yok artık bu kadar cimrilik olmaz Hamdi Bey...
Hamdi Bey: Peki 110.000 TL olsun.
xdragxx: Hamdi bey yine siz yine şaka...
110.000 TL'lik teklife var mısın @Cervantes
@Turkuazz ile devam edelim Acun Bey. Haydi bismillahYokuuuuuum diyooor. Kutuna gitmeden öncekii son 2 kutu hadi güzel gidelim son teklifeeee.
Yarıştığın zaman kutuna güveneceksin belki deBen olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.![]()
Senide göreceğizBen olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.![]()
Turkuazz da forumda değil. Son kararın mı açalım mı?@Turkuazz ile devam edelim Acun Bey. Haydi bismillah![]()
Risk almayı severim ama sonu hüsran olur geneldeBen olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.![]()