Vazgeçtim @mrt-06 nın kutusunu açalım son kararımEmin miyiz peki?
Vazgeçtim @mrt-06 nın kutusunu açalım son kararımEmin miyiz peki?
Güzeeeel tek mavi olan 10 TL de gitti çooook iyiyizVazgeçtim @mrt-06 nın kutusunu açalım son kararım
Bakalım 3. vazgeçiş bir sevince sebep olacak mıVazgeçtim @mrt-06 nın kutusunu açalım son kararım
İnsan bi eminmisin diye sorardıGüzeeeel tek mavi olan 10 TL de gitti çooook iyiyiz
Teklif öncesi son kutu.
Son karar dedi sonuç olarakBakalım 3. vazgeçiş bir sevince sebep olacak mı
------
İnsan bi eminmisin diye sorardı
Vay Hamdi bey stres olmuştur
Emin miyiz peki Teklif öncesi son kutu sonra sadece 4 kutumuz kalacak..@MayısKralı ile devam edelim bakalım @xdragxx
Evet eminim açalımSon karar dedi sonuç olarak
------
Emin miyiz peki Teklif öncesi son kutu sonra sadece 4 kutumuz kalacak..
100.000 TL ama moral bozmaya gerek yok. O 500.000 TL hala bizde....Evet eminim açalım
Yahu üzücü attın 500.000 sandım. Bu tabloda normal çıkması1
100.000 TL ama moral bozmaya gerek yok. O 500.000 TL hala bizde....
Hamdi Bey'i bekleyelim.
Hamdi Bey kusura bakmasın hedef 500.000 YokumHamdi Bey: Teklifim 100.000 TL
xdragxx: Yok artık bu kadar cimrilik olmaz Hamdi Bey...
Hamdi Bey: Peki 110.000 TL olsun.
xdragxx: Hamdi bey yine siz yine şaka...
110.000 TL'lik teklife var mısın @Cervantes
Yokuuuuuum diyooor. Kutuna gitmeden öncekii son 2 kutu hadi güzel gidelim son teklifeeee.Hamdi Bey kusura bakmasın hedef 500.000 Yokum
Aynen ben 1 yada 2 TL ile giderim diyordum ama şans yaver gitti@Cervantes en azından en düşük 25 bin alacaksın. 2 TL olmayacak. Bu bile iyi birşey
Gözünü kararttın aman 2 kutu kırmızı olmasın açacağın. Kritik zamanlarHamdi Bey kusura bakmasın hedef 500.000 Yokum
Ben olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.Hamdi Bey: Teklifim 100.000 TL
xdragxx: Yok artık bu kadar cimrilik olmaz Hamdi Bey...
Hamdi Bey: Peki 110.000 TL olsun.
xdragxx: Hamdi bey yine siz yine şaka...
110.000 TL'lik teklife var mısın @Cervantes
@Turkuazz ile devam edelim Acun Bey. Haydi bismillahYokuuuuuum diyooor. Kutuna gitmeden öncekii son 2 kutu hadi güzel gidelim son teklifeeee.
Yarıştığın zaman kutuna güveneceksin belki deBen olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.
Senide göreceğizBen olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.
Turkuazz da forumda değil. Son kararın mı açalım mı?@Turkuazz ile devam edelim Acun Bey. Haydi bismillah
Risk almayı severim ama sonu hüsran olur geneldeBen olsam kesin kabul ederdim risk almaya gelemem.