Burada burada bakalım o nasıl hissediyor?@Mircan Saye nin kutusu ile devam etmek istiyorum. Kendisi buradaysa fikrini de merak ediyorum![]()
Mircaaan yüzümüzü güldürdü ve 750 TL'yi açtık
BurdayımBirazdan başlıyoruz. Konuda bulunun![]()
Not: şuan kutu sahiplerini etiketledim![]()
@serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa
Hazır @Doğan bıradayken onun kutusu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum, onunla devam edelimMircaaan yüzümüzü güldürdü ve 750 TL'yi açtık
Teklif öncesi son kutu iyi bir kutu açıp Hamdi Bey'in gardını düşürelim.
Jüri varsa oluruz, MS'den dolayı yarışmacı olabileceğimi sanmıyorum.@Maskeli Fedai @phoebebuffay @BARON男爵 etikette unutmuşum. Katılım göstermek isterseniz ekleriz. @Zeyno45 @AteşBöceği @denizz19 @dreamy @kerem @xemrexxx @Özgür @MasacRE @Sherlock @Alos @EmreCan @cookies (sizleride etiket ettik ama eğer katılım göstermeyecekseniz ve etikette olmak istemiyoruz diyorsanız bildirmeniz yeterli😊
Tam bunu yazıyordumAykut gerekeni yapacaktır. Aramıza hoşgeldin
------
Edit: Beğeni ve güldürü attığınızda cevabınız ne bilmesi zor
Var Mısınız Yok Musunuz?@xemrexxx @BARON男爵
Benim kutum hangisi göremedim bilmiyomnEvet @Doğan kutun hakkında düşüncelerin nedir?![]()
Bilmeyeceksin zaten sadece hisBenim kutum hangisi göremedim bilmiyomn![]()
Görsem kutuyu söyleycemHazır @Doğan bıradayken onun kutusu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum, onunla devam edelim![]()
O zaman anlamı kalmazGörsem kutuyu söyleycem![]()
Ben Doğan'ın kutusundan düşük çıkacak gibi hissediyorum, açabiliriz Acun Bey @xdragxxDoğan'dan uzun bir fikir gelecek gibi bekliyoruz![]()
Jüri olursanda kutular açılırken aktif olman iyi olacakJüri varsa oluruz, MS'den dolayı yarışmacı olabileceğimi sanmıyorum.![]()
Süper düşündünBen Doğan'ın kutusundan düşük çıkacak gibi hissediyorum, açabiliriz Acun Bey @xdragxx![]()
Kimin kutusundaydı?Moral bozmayalım ama 250.000 TL gitti maalesef. Hamdi Bey'in teklifi öncesi yine moralini düzeltecek bir kutu...
Teklife son 2 kutu iyi düşünelim...
Emreemreu'nunKimin kutusundaydı?