TRT 1 Seksenler - Dizi Yorumları

Nasıl gösterecekler ki zaten normalde 2012 de Seçil ile evliydi o da olmadığına göre
90 'larda Ameliy'le boşandılar.Seçil'le evlendiler.Mantık bu.
2012 de Seçil ile evliydi, ama 2021 de adı bile geçmedi onun. Eskiden gösterilen gelecek ile bir alakası yok gibi dizinin artık.
90'larda Çağatay Ameliy'e evlendi boşandı.
Adamlar her zamanki gibi ne yazdıklarını unutuyor Ergun diziden gitti nasıl zengin oldu onu bile anlamadık:)
Niyazi değişince karakteri de değişmişti o ara fark ettiniz mi ilk niyazi ile alakası yoktu😉
İlk Niyazi şişmandı.2.Niyazi zayıfdı

Sayının olduğu yerden devam etmesi çok güzel eskiden diziler kanal değişince 1.bölüm diye yazardı sanki önceki bölümleri hiç olmamış gibi aklıma o geldi bir an☺
Çocuklar Duymasın her kanal değiştirdiğinde 1. bölümden başladı mesela. :(

İlk Niyazi'nin dış görünüşü baya iyiydi ve tam karakteri yansıtıyordu. Olması gerektiği gibi.
Evet ya karakterini yansıtıyordu diziye de çok yakışıyordu😉
Çocuklar Duymasın her kanal değiştirdiğinde 1. bölümden başladı mesela. :(
Onu izlemeyi bırakalı çok oldu ilk bölümleri güzeldi TGRT te izlemeye başlamıştım ben onu sık sık ta tekrarı dönüyordu hatta:)
Ama nedense dizi Atv'ye geçince patladı okula bir gittim herkes bu diziyi konuşuyor TGRT te yayınlandığından kimsenin haberi yoktur hala:)
Birinin dediğine göre TGRT uydu da yokmuş galiba YouTube de cevap olarak yazmıştı😉

Onu izlemeyi bırakalı çok oldu ilk bölümleri güzeldi TGRT te izlemeye başlamıştım ben onu sık sık ta tekrarı dönüyordu hatta:)
Ama nedense dizi Atv'ye geçince patladı okula bir gittim herkes bu diziyi konuşuyor TGRT te yayınlandığından kimsenin haberi yoktur hala:)
Birinin dediğine göre TGRT uydu da yokmuş galiba YouTube de cevap olarak yazmıştı😉
TGRT olayını ben çok sonradan öğrenmiştim. Dizide Emine'den önce başka bir hizmetçi vardı, yanlış hatırlamıyorsam adı Gül'dü. Onu araştırırken TGRT'de yayınlandığını öğrendim.

Birol Güven'in en doğru hamlesi onu ATV'ye vermiş olması olabilir. Zaten kanalını değiştirince günümüzde Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz gibi herkes konuşmaya başlamış. O zamanlarda milli maça kafa tutmuş aldığı reytingler ile.

TGRT' uyduda yoktu iyi bilirim

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
TGRT olayını ben çok sonradan öğrenmiştim. Dizide Emine'den önce başka bir hizmetçi vardı, yanlış hatırlamıyorsam adı Gül'dü. Onu araştırırken TGRT'de yayınlandığını öğrendim.

Birol Güven'in en doğru hamlesi onu ATV'ye vermiş olması olabilir. Zaten kanalını değiştirince günümüzde Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz gibi herkes konuşmaya başlamış. O zamanlarda milli maça kafa tutmuş aldığı reytingler ile.
ATV'de Asmalı Konak'la yarış halindeydiler

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Ama güzelim dizinin suyunu çıkardılar işte başrollerin çalkantılı yaşamları da etkiledi tabii kazık kadar oldu çocukları diziyi çekmeye devam ettiler falan keşke o bölümlerde kalsaydı hafızamızda

Ama güzelim dizinin suyunu çıkardılar işte başrollerin çalkantılı yaşamları da etkiledi tabii kazık kadar oldu çocukları diziyi çekmeye devam ettiler falan keşke o bölümlerde kalsaydı hafızamızda
Başrolleri çıkartıp dizinin adını değiştirip devam ettirdiler, artık nasıl bir para hırsı ise bu. 2010 sezonu iyiydi, ama ondan sonraki bölümler ciddi anlamda kötüydü hep. Hele 2017 faciasını hiç katmıyorum.

Eskiden dizinin adı Çocuklar Büyüdü adı olurmuydu diye düşünürdüm.Varya aslına Meltem karakteri değiştiya Halukda değişseydi o dönem güzel olurdu.Hepde Zeynep Tokuş oynasaydı

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği