Yooo karıştırmadım, bile isteye bu soruyu sordum.Belki sen de tıkınıyorsun ama aşırı değildir.Kendisi bu sıralar gözükmüyor.Zayıflamaya merkezine mi gitti ki...Beni @Sherlock ile karıştırdın herhalde, obur olan ben değilim o
Yooo karıştırmadım, bile isteye bu soruyu sordum.Belki sen de tıkınıyorsun ama aşırı değildir.Kendisi bu sıralar gözükmüyor.Zayıflamaya merkezine mi gitti ki...Beni @Sherlock ile karıştırdın herhalde, obur olan ben değilim o
3 Hayır aldı.Temmuz Uğur Yıldız yarışmaya devam ediyor mu, yoksa elendi mi?
Kız bunuda izliyor musun?Sonunda buldum konuyu.🙂
Şuan ki düello şahane. Üçüde çok başarılı yarışmacı. Kim kazanacak merak ettim.
Tunahan'ın fanıyız bu arada.☺️
Kız bunuda izliyor musun?
Şu elemeler bitsin..o zaman soluksuz izliyorum ben.
Elemeler sıkıyor.
İyi bari sezon tam açıldığında konuşacak insan sayısı artıyorTV hep açık oluyor bende. Master Chef izliyorum tabi. Dün akşam ki Tunahan çok komikti. Bu akşam da Türkmen çocuk var onu bekliyorum. Şuan ki düello da şahane gidiyor. Kadın kıldık unutmuş direkt elendi. Tahsin'in tabak iyi duruyor. Burak zaten kredi kartı borcunu kapattırdı. Yeter bu ona. Sosu kırmızı yapamamış.
Son 3 yıldır ben izliyorum hatta çokda twit atarım ki en çok Somer şef ile iletişim kurdum
Son 3 yıldır ben izliyorum hatta çokda twit atarım ki en çok Somer şef ile iletişim kurdum
sen gene izliyecek dizi bulursun sana güven olmazKonuşuruz tabii abim ben bu ara bakmadım elemeler bitsin diye tam başlayınca izlerim yorumlarız
somer şef genelde twiterda beğeni atar yada çokda cevap verir. daniloda arada denk geldi ama birtürlü mehmet şefle iletişim kuramadım.Ben o kadar yapmıyordum. Somer Chef zaten dilli maşallah. Çok seviyor yemeyi ve konuşmayı.
sen gene izliyecek dizi bulursun sana güven olmaz
------
somer şef genelde twiterda beğeni atar yada çokda cevap verir. daniloda arada denk geldi ama birtürlü mehmet şefle iletişim kuramadım.
sen gene izliyecek dizi bulursun sana güven olmaz
------
somer şef genelde twiterda beğeni atar yada çokda cevap verir. daniloda arada denk geldi ama birtürlü mehmet şefle iletişim kuramadım.
ne yalan seviyorum onu ya... en çok ratingi getirenlerden bence.Mehmet Chef zaten kibir abidesi. Pek iletişim kuracağını düşünmüyordum.
ne yalan seviyorum onu ya... en çok ratingi getirenlerden bence.
bazen ben bile ekran karşısında tırsıyorum
farkettin değil mi yarışma 3üne aşırı yaradı...reklamlarda boy boy oynuyorlar.Bende seviyorum Mehmet şefi. İzleme keyfini arttırıyor.
farkettin değil mi yarışma 3üne aşırı yaradı...reklamlarda boy boy oynuyorlar.