Burak Tozkoparan Hangi Dizi İle Görüşüyor?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
684

Burak Tozkoparan hangi dizi ile görüşüyor?

'Kırgın Çiçekler, Paramparça, Gençliğim Eyvah ve Menajerimi Ara gibi dizilerde yer alan yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan'ın yeni sezonda ATV'de ekrana gelecek olan olan Mehmet Bozdağ imzalı Destan dizisi ile görüştüğü öğrenildi.

Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh'in oturacağı dizinin başrolünde son dönemin başarılı oyuncularından Ebru Şahin yer alıyor.

Eğer anlaşma sağlanırsa Akkız karakterine hayat verecek olan Ebru Şahin'e Batuga karakteri ile Burak Tozkoparan eşlik edecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
Ben Ebruya böyle esmer birini istiyordum ama Burakta çok yakışır bence

Ya hayır bu rezil şeye girmesin cidden soğurum. Hele Menajerimi Ara gibi bir dizinin üstüne ortilerin rezaleti...

Ebru'ya onun gibi sviyesiz birisi gelmeli...

Mehmet Bozdağ iyi bir yapımcı böyle dönem dizisine öyle şeyler yazamazlar anlayın artık şunu ya

Mehmet Bozdağ iyi bir yapımcı böyle dönem dizisine öyle şeyler yazamazlar anlayın artık şunu ya
Mehmet Bozdağ tarih adı altında parayı kaldıran bir adam. İşin içinde de destan, aşk var onları kullanıp bir güzel de kadını ezikliyecekler. Kelle kestiren adam kadının ezilmesine mi izin vermeyecek, lütfen abla her şeyi böyle körü körüne savunma.

Mehmet Bozdağ tarih adı altında parayı kaldıran bir adam. İşin içinde de destan, aşk var onları kullanıp bir güzel de kadını ezikliyecekler. Kelle kestiren adam kadının ezilmesine mi izin vermeyecek, lütfen abla her şeyi böyle körü körüne savunma.
Mehmet Bozdağ gibi kadın oyunculara rollerde saygı gösteren başka birisi yok diğer dizilerde kadınlar seks objesi,tecavüz,servet avcısı gibi gösterilirken Mehmet Bozdağ onları güçlü,savaşçı gösteriyordu Dirilişte Hayme Ana Süleyman Şah öldükten sonra Kayı obasını yönetiyordu, bunu diğer dizilerle kıyasla o kadar fark var ki.

Mehmet Bozdağ gibi kadın oyunculara rollerde saygı gösteren başka birisi yok diğer dizilerde kadınlar seks objesi,tecavüz,servet avcısı gibi gösterilirken Mehmet Bozdağ onları güçlü,savaşçı gösteriyordu Dirilişte Hayme Ana Süleyman Şah öldükten sonra Kayı obasını yönetiyordu, bunu diğer dizilerle kıyasla o kadar fark var ki.
O tarz dizilerde kadınların seks objesi, tecavüz, servet avcısı gibi olması zaten imkansız ki bu kadınların geçmişini biliyorsundur diye umuyorum, kadınları bu kadar aşağılık gösteren senaristler birden düzelemez.

Ayrıca cümleni aşırı genelleyici buluyorum. Bizim Hikaye Filiz, Akrep Perihan, DEK Zeynep, Alev Alev Cemre gibi nice güçlü kadınlar gördük yakın zamanda.

O tarz dizilerde kadınların seks objesi, tecavüz, servet avcısı gibi olması zaten imkansız ki bu kadınların geçmişini biliyorsundur diye umuyorum, kadınları bu kadar aşağılık gösteren senaristler birden düzelemez.

Ayrıca cümleni aşırı genelleyici buluyorum. Bizim Hikaye Filiz, Akrep Perihan, DEK Zeynep, Alev Alev Cemre gibi nice güçlü kadınlar gördük yakın zamanda.
İyi de sen demişsin ki ''aşk var onları kullanıp bir güzel de kadını ezikliyecekler. Kelle kestiren adam kadının ezilmesine mi izin vermeyecek'' ben de diyorum ki adamın 3 dizisi var şimdiye kadar ve hiçbir dizide senin dediğin şey olmadı,türk kadınları Mehmet Bozdağ gibi güçlü gösteren başka yapımcı yok.