Hatice varken czgr Başak mı sevilir hiç. 😡 Hele Reyhan Sultan'ı sevmemen hiç olmadı...Özlem'i daha çok seviyordum. Başak'da aynı şekilde, ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem.
Hatice varken czgr Başak mı sevilir hiç. 😡 Hele Reyhan Sultan'ı sevmemen hiç olmadı...Özlem'i daha çok seviyordum. Başak'da aynı şekilde, ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem.
Hatice varken czgr Başak mı sevilir hiç. 😡 Hele Reyhan Sultan'ı sevmemen hiç olmadı...
Özlem'ciğimin kem gözlerine sağlık.
O program eskiden daha iyiydi şuan izlemeye değmez ya eski samimiyeti yoktur zatenŞimdi de Gelinim Mutfakta fragmanı çıktı, kamera arkasında bir kaynana bir kaynanayı arayıp 'Alo, ittifak yapalım.' diyor. Ben bunları görmeyi hak edecek ne yaptım.
Aynen öyle, aşırı yapmacıklar zaten. Üstte yazdıklarım varken harikaydı, şimdi boşa devam ediyor.O program eskiden daha iyiydi şuan izlemeye değmez ya eski samimiyeti yoktur zaten
Nurten queen zamanları çok iyidiŞimdi de Gelinim Mutfakta fragmanı çıktı, kamera arkasında bir kaynana bir kaynanayı arayıp 'Alo, ittifak yapalım.' diyor. Ben bunları görmeyi hak edecek ne yaptım.
O mu queen Reyhan ve Çiğdem ❤️ Hatice'yi de seviyordum ama Hüsniye gelinimi değil lezzeti arıyorum diye az abartmadıNurten queen zamanları çok iyidi
Evet . Evet ya ne abarttıO mu queen Reyhan ve Çiğdem ❤️ Hatice'yi de seviyordum ama Hüsniye gelinimi değil lezzeti arıyorum diye az abartmadı
Keşke İnci Ertuğrul olsaydı en azından bu tür programlara daha hakim ..İlk bölümüne bakayım dedim de, olmamış. Fulya sırıtıyor programda.
Aynen. Özellikle Kaybolan Çiçekler de baya iyiydi.Keşke İnci Ertuğrul olsaydı en azından bu tür programlara daha hakim ..
Belki bu sunucuda ilerleyen günlerde açılır ..Aynen. Özellikle Kaybolan Çiçekler de baya iyiydi.
Zannetmiyorum, ama umarım.Belki bu sunucuda ilerleyen günlerde açılır ..
İnci Ertuğrul ve Esra Erol gibi program.Müge Anlı 'nın adamını almışlar.Yeni sezonda n olcak.Zuhal Topal'ın saati buKeşke İnci Ertuğrul olsaydı en azından bu tür programlara daha hakim ..
Serap Ezgü,Seda Akgül,İnci Ertuğrul,Fulya Yüksel aytuğun dediği gibi gene olmayacak.Fulya ile Umudun Olsun'a daha yeni bakabiliyorum. FOX'un böyle programları arada denemesi güzel bir şey, ama bir türlü doğru isimi seçemiyorlar. Fulya Öztürk de olmamış bu formata. Başka bir isim olmalıydı kesinlikle.
Bu arada Ercan da buraya geçmiş, az önce gösterdiler.
Evet, son 15 dakika.Aa bu program bugün başlıyodu dimi, izleyeyim bari